Keresés
Close this search box.

Horror a Zaporozsec legújabb klipje

Zaporozsec zenekar
Nincs tovább - már megjelent az év eleji lemezen és nagyot szólt, most itt a klip.

A Zaporozsec az év elején megjelent Pixelek című albumával kapcsolatban azt ígérte, hogy minden dal egy-egy színes képkocka, amiket külön-külön is élvezhetünk, de a lemezt hallgatva többet is kaphatunk. Zaporozsec zeneMegismerhetjük egy tizenéves srác életét az első szerelmi csalódástól, az útkereső kalandokon át, a szakítások és az újrakezdések örök körforgásáig. Három videó már el is készült korábban a Kicsit még, a Movie Star és a Pixelek című dalokhoz.

Most pedig itt a következő kis pixel a Nincs tovább (klikk a kliphez). Ez a dal már megjelent az év eleji lemezen és nagyot szólt a nyári koncerteken, de a történet mégiscsak úgy kerek, ha videó is társul hozzá.

A dalban végig tombol egy túlpörgött, stresszes időszak feszültsége, amikor már minden húr túlfeszül és a legkisebb szikra is berobbantja a tüzet.  Ezt a tüzet a klipben most a „kisördög”, vagyis Varga Bence szítja és támogatja egy veszekedő pár között. A konfliktushoz elég annyi, hogy Bence néhány pillanatra felbukkan, odaad egy tárgyat vagy felébreszt egy gondolatot, amitől beindul a balhé. A végére véres jelenetig fajulnak a dolgok. A happy end most nem egyértelmű, ezt a fantáziánkra bízták.

Zaporozsec - Nincs tovabbHa az album verziót már rongyosra hallgattuk, akkor jó hír füleinknek, hogy december 15-én jön az új EP a Nincs tovább remix verziójával, plusz még kettővel, ami a Négyzetek közt és az Éjjeli pillangó című dalokhoz készült.

Legközelebb február 9-ére készül újdonságokkal a zenekar, amiket Budapesten az Akvárium Klubban mutat majd be.

Facebook:  facebook.com/Zaporozsec/

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Ők is ott lesznek a Lövérek rétjein

Urbán Fesztivál 75 helyszínen 300 programmal

Teljes a Volt-utód SopronFest programja, exkluzív fellépések színesitik a programot Nemcsak új, de minden elemében újszerű, „urbán fesztivál” születik Sopronban. A soproni utcák, terek, klubok,

A Fonogram '24 nyertesei

Ők lettek az idei Fonogram-díj nyertesei

Huszonegyedik alkalommal, ezúttal a budapesti Barabás Villa patinás falai között adták át a Fonogram – Magyar Zenei Díjakat. A díjhoz saját nap dukál. így a

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt