Keresés
Close this search box.
2014-ben elkészült a csapat “Elindultam szép hazámból” c. 5+1 számos bemutatkozó anyaga, melyen 5 ismert népdal, illetve egy meglepetés átirat található.

ZINFIELD – MAGYARORSZÁG EGYETLEN MODERN-NÉPDALMETÁL ZENEKARA!

Zinfield zenekarIsmered a magyar népdalokat? (Hát persze!) Szereted a modern rock/metál muzsikát? (Hát persze!) Akkor a ZINFIELD zenéje NEKED (is) szól. A zenekart Tiebel Ferenc alapította, azonban a mai stílust 2014-ben alakította ki a csapat, mely egyedülálló. A mindenki által ismert magyar népdalok lehangolt gitárokkal, húzós riffekkel és népi hangszerek nélkül kerülnek átdolgozásra a zenekar által.

2014-ben elkészült a csapat “Elindultam szép hazámból” c. 5+1 számos bemutatkozó anyaga, melyen 5 ismert népdal, illetve egy meglepetés átirat található. A zenekar 2014 óta folyamatosan járja az országot. Az önálló bulikon kívül olyan ismert csapatokkal, mint az Ismerős Arcok, Egészséges Fejbőr, Nemzeti hang, stb. Szerencsére egyre több fesztiválon képviseltetjük magunkat, és a falunapokról, és hasonló rendezvényekről is kapunk már meghívásokat, így aki meg akar minket hallgatni, valahol az országban biztos megtalál.

Népi metál zene2018 Júniusában elkészült az 5 számos “Béreslegény” c. EP, melyről a csapat 2 szöveges videót tett közzé a youtube csatornáján:
youtube.com/watch?v=Rm7mNttgxC8

Az 5 számot legelőször a Rock.FM rádióban mutatták be a nagyérdeműnek, melyre azóta is folyamatosan érkeznek a pozitív visszajelzések. 2018 őszén még több helyen is megfordul a csapat, így aki élőben szeretné látni és hallani, a következő helyszíneket megteheti:
Október 6. – Veszprém, Metró söröző
Október 13. – Budapest, S8 Underground (XIII. Heten, mint a gonoszok fesztivál)
November 10. – Érd, Blues Tanya
November 17. – Jászberény
December 8. – Budapest, Metal télapó fesztivál
December 15. – Dunaújváros, Kaptár

A zenekar tagjai:
Fekete György – Ének, Gitár;
Fekete Viktor – Bass;
Lázár Tamás – Szólógitár;
Tiebel Ferenc – Dob
FACEBOOK: facebook.com/rockband.zinfield

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Ők is ott lesznek a Lövérek rétjein

Urbán Fesztivál 75 helyszínen 300 programmal

Teljes a Volt-utód SopronFest programja, exkluzív fellépések színesitik a programot Nemcsak új, de minden elemében újszerű, „urbán fesztivál” születik Sopronban. A soproni utcák, terek, klubok,

A Fonogram '24 nyertesei

Ők lettek az idei Fonogram-díj nyertesei

Huszonegyedik alkalommal, ezúttal a budapesti Barabás Villa patinás falai között adták át a Fonogram – Magyar Zenei Díjakat. A díjhoz saját nap dukál. így a

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt