Keresés
Close this search box.

A Junkies legendája tovább él!

Junkies zenekar
A Junkies első lemezének megjelenése óta már húsz év telt el. A legendássá vált albumról, akkor még nem is sejthették, milyen sikeressé teszi a zenekart.

Junkies zenekarKi gondolta volna, hogy a Junkies első lemezének megjelenése óta már húsz év telt el?! Az azóta legendássá vált albumról, akkor még nem is sejthették, hogy milyen sikeressé teszi a későbbiekben a zenekart. Ennek örömére 2015. szeptember 4-én visszatérnek a gyökerekhez és a Barba Negra Track-ben valami olyat tesznek, amit még soha! Az első számtól az utolsóig lejátsszák a 20 éves karrierindító albumot! Ugye jól hangzik!

A Junkies Káros az egészségre című korongja 1995. októberében került az üzletekbe. Ugyan ezt megelőzően a zenekar átment pár tagcserén, szerencsére ezen a lemezen már semmi sem volt érezhető a viszontagságokból. Csak az a mocskos punk maradt, ami igazán naggyá tette őket.

A zenekar tehát érthető módon a mai napig büszke első gyermekére, így a 20. évfordulóra valami igazán különlegessel szeretne kedveskedni kitartó és hűséges rajongói számára. Ennek örömére játsszák le a Barba Negra Track-ben szeptember 4-én az egész albumot, ami egyben azt is jelenti, hogy olyan dalok is elhangoznak majd élőben, amelyeket még sosem játszottak le nagyközönség előtt. A Káros az egészégre album bulijához, természetesen készült egy teaser is. Olyan nevek mesélnek a videóban a lemezről, mint Balázs Mihály (Fatal Error), Kőváry Zoltán (The Trousers), Takács Vilkó (Ganxsta Zolee és a Kartel), Pachmann Péter, Molnár Tamás, Tarján Zsófia Rebeka (Honeybeast), vagy Rónai Dávid.

A videó: youtube.com/watch?v=QfqVulRNcsQ

És ha már itt tartunk! Ugye senki nem gondolta, hogy vendégek nélkül ünnepel a Junkies? Az este nyitányaként a Központi Hatalom lép fel, akiket csakis szülői felügyelet mellett ajánlunk. Őket követi a The Trousers, akik pedig remek rock and rollal szolgálnak majd a nemes egybegyűlteknek. Ez eddig jól hangzik, pedig a Káros az egészségre lemezbemutató csak ezután jön.

Káros? Nem igazán! Kötelező a részvétel? Mindenkinek!

18.30: Kapunyitás
18:40: Központi Hatalom
19:20: The Trousers
20:20: Junkies

Vendégek lesznek: Tarján Zsófia (Honeybeast), Takács Vilmos ‘Vilkó’ (Ganxsta Zolee és a Kartel) További nevek hamarosan!

Jegyek:
1500 Ft,- 2015.07.14-től 08.31-ig
2000 Ft,- 2015.09.01-től

Jegyértékesítés:
Barba Negra Track jegypénztár:
H-Szo:15:00 – 20:00 óráig (Programnapokon: 15:00 – 21:30 óráig)
Cím:1117 Budapest, Neumann János u. 2. (Rákóczi híd, budai hídfő)
Online jegyértékesítés:
Barba Negra Track rendszerében:
track.barbanegra.hu/junkies_20150904

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Ők is ott lesznek a Lövérek rétjein

Urbán Fesztivál 75 helyszínen 300 programmal

Teljes a Volt-utód SopronFest programja, exkluzív fellépések színesitik a programot Nemcsak új, de minden elemében újszerű, „urbán fesztivál” születik Sopronban. A soproni utcák, terek, klubok,

A Fonogram '24 nyertesei

Ők lettek az idei Fonogram-díj nyertesei

Huszonegyedik alkalommal, ezúttal a budapesti Barabás Villa patinás falai között adták át a Fonogram – Magyar Zenei Díjakat. A díjhoz saját nap dukál. így a

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.