A jazz napos oldala – Mrs. Columbo koncert Budapesten

Mrs. Columbo
magyarzene

magyarzene

A zenekar alapítása óta számtalan klubban és fesztiválon ejtette ámulatba a jazz és más könnyűzenei műfajok rajongóit.

Mrs. Columbo2015.06.25. 20:30

Mericano Bar

Végy három fiatal jazzistát: nők, akik ismert és elismert muzsikusok. Tegyél hozzá jazzt, egy tehetséges fiú dobost és szólaltass meg dalokat a hatvanas évektől napjainkig. Keverj bele a barátságot, ami ezt a három lányt összeköti és szórd meg azzal a varázslattal, ami csak hármuk közös muzsikálásából születik. Könnyed és mégis komoly, játékos, de pontos és felkészült: ilyen a Mrs Columbo muzsikája. Ismert slágerek új köntösben, jazzben megszólaltatva. A fővárosban már rég látott formáció június 25-én Budapest első apéro és koktélbárjában, a Mericano Bar-ban lép fel a Bazilika szomszédságában.

A Magyarországon még sosem látott, exkluzív felállás zeneileg is ilyen értékes és különleges: a zenekar alapítása óta számtalan klubban és fesztiválon ejtette ámulatba a jazz és más könnyűzenei műfajok rajongóit. A három muzsikus összjátéka ajándék minden hallgató számára: Galambos Dorina, Hudák Zsófi és Sárközy Fanni a magyar jazz történetének kikerülhetetlen alakjai már most. Állandó vendégük a tehetséges dobos, Kovács Norbert, aki tökéletesen kiegészíti a lányokat. Debütáló albumuk 2012 februárjában jelent meg “(re)make up” címmel a Magneoton gondozásában és abban az óriási szakmai elismerésben részesült, hogy megnyerte a Fonogram Díjat “Az év hazai jazz-albuma” kategóriában, a második saját daluk, a Játszd újra! pedig bekerült a 2013-as Eurovíziós Dalverseny legjobb 30 dala közé! A zenekar 2014 tavaszán jelentette meg második nagylemezét “Mrs. Columbo Live” címmel, de hamarosan megjelenik a következő album is, ami már csak saját szerzeményeket és egy modernebb hangzásvilágot is hoz majd. Idén áprilisban teltházas nagykoncertet adtak a Müpa Fesztivál Színházában és alig várják a következő budapesti fellépésüket.

Americano BárJúnius 25-én a Mericano Apéro és Koktélbár ad otthon ennek a könnyed, vidám, bohókás, mégis igényes, játékos és kreatív zenei programnak, mely helyszín csupán néhány hónapja lett tagja a budapesti éjszakának. Tulajdonosa, az olasz Salvo Sgroi célja nem kisebb, mint hogy megismertesse a magyar közönséggel az olaszoknál és más mediterrán népeknél oly népszerű apéro időszakot, amikor a munka után egy pohárka bor, vagy koktél mellett az emberek összeülnek és hagyják, hogy az egész napi stressz leülepedjen bennük. „Szeretnénk, ha Budapest megismerkedne az olasz életérzéssel, azzal a könnyedséggel, mely az én népemet jellemzi. Dolgozunk keményen, ha kell, de tudunk lazítani is, és egy pillanatig sem érzünk lelkiismeret furdalást emiatt. Minden héten élő zenével kedveskedünk a vendégeinknek, mellé a város legnagyobb koktélkínálatát adjuk, és nagyon várjuk, hogy ez a 3 csodálatos lány elvarázsoljon minket!”

Részletek:

facebook.com/events/1596089023997164/

Időpont: június 25. – 20.30

Belépő: 2000 Ft, ami mellé egy welcome koktél jár ajándékba

Asztalfoglalás:

Mericano Apéro és Koktélbár
Sas utca 17. a belváros közepe, a Bazilika mellett
06 20 288 5406
hello@mericano.bar

Facebook.com/MericanoBar
Instagram.com/mericanobar

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt