Keresés
Close this search box.

Egy dal a nőknek, egy nőtől

B. Nagy Réka
Réka nőtársait szeretné kitartásra inspirálni ezzel a felvétellel és reméli, hogy ez erőt adó himnusszá válhat számukra a hullámvölgyekben.

B. Nagy Réka „Nézz rám” című dala elsősorban a nőknek szól, azoknak, akik a legnehezebb élethelyzetekben is nap mint nap helytállnak

Az elmúlt időszakban számtalan barátnőmmel és nőtársammal beszélgettem arról, mekkora nyomás nehezedik ránk a mindennapokban

– meséli Réka.

Ilyenkor úgy érezzük, még több erőre lenne szükségünk. Éppen ezért szerettem volna kiadni egy olyan számot, ami inspirálhat és kitartásra ösztönözhet ezekben a nehéz pillanatokban.

Réka azt mondja, a nők erejére szeretett volna fókuszálni a szövegben, arra, hogy tényleg bármire képesek és minden akadályt leküzdhetnek.

Éppen azok a problémás helyzetek erősítettek meg minket, amelyeken sajnos keresztül kellett mennünk. Igazi túlélők vagyunk. Bízom abban, hogy ezzel a dallal motiválhatom a nőtársaimat abban, hogy jól érezzék magukat a bőrükben úgy, ahogy vannak és hogy soha ne adják fel az álmaikat, mert semmi sem lehetetlen.

Réka ezt az üzenetet akarta hangsúlyozni a számhoz készült klipben is, melyet Laudon Andival és Kovács Zsuzsival együtt forgatott le, a szöveget pedig a Honeybeast dalszerzőjével, illetve gitárosával, Kovács Zolival közösen írta.

Az volt a koncepciónk, hogy bemutassuk a nők sokszínűségét és azt, hogy hány szerepben kell helytállnunk nap mint nap. Édesanya, feleség, barátnő, társ, beosztott, főnök – hogy csak néhányat említsünk arról a listáról, mennyi mindent kell a vállunkra vennünk.

A videóban tehát Réka mellett 11 másik nő is felbukkan, akik egytől egyig más szakmában bizonyítanak a hétköznapokban. Akad köztük rendőr, ápoló, cukrász, táncos, kozmetikus, operatőr, tetováló és edző is.

Külön érdekesség, hogy Réka vegyész édesanyja, üzletasszony nővére és több barátnője is feltűnik a kisfilmben, például az Instagramról jól ismert Nem Akarok Beleszólni csapat egyik tagja, Bányai Judit is.

Örülök, hogy ilyen inspiráló nők vesznek körül, akikből én is erőt meríthetek –

mondja Réka, aki olyan szavakkal díszítette a klipben viselt overállját, amelyek pozitív hatással lehetnek másokra. Így került fel a ruhára az akarat, a kitartás vagy a girlpower kifejezés is.

Az sem véletlen, hogy míg a többiek jeleneteit egy letisztult környezetben rögzítettük, addig a saját részeimet egy romos helyszínen vettük fel. Az én hangom egyszerre az övék is és azt üzenjük, hogy feltámadunk a hamvainkból és erősebben lépünk tovább előre.

Réka nőtársait szeretné kitartásra inspirálni ezzel a felvétellel és reméli, hogy ez erőt adó himnusszá válhat számukra a hullámvölgyekben

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

A zenét kevesen merik hivatásuknak tekinteni

Idén több boltban Él a zene!

Több mint kétezer üzletben, szállodában, étteremben és benzinkúton kizárólag magyar zene szól május 9-én Az Él a Zene! célja idén is előtérbe helyezni a magyar

Tarot kártyák is megmondták, jó lesz az idei fesztiválszezon

FesztiválszezON: jó kártyákat osztottak a SZEN-en

Április harmadik hete a kikapcsolódásról szólt a győri Széchenyi István Egyetemen Számtalan szabadidős és sportprogram, koncert, buli várta az intézmény hallgatóit és az érdeklődő külsősöket

Ők is ott lesznek a Lövérek rétjein

Urbán Fesztivál 75 helyszínen 300 programmal

Teljes a Volt-utód SopronFest programja, exkluzív fellépések színesitik a programot Nemcsak új, de minden elemében újszerű, „urbán fesztivál” születik Sopronban. A soproni utcák, terek, klubok,

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.