Megérkezett DESH és Young Fly nyári slágere

Desh - Honeymoon
Újabb hét, újabb DESH-klip a felkapottak között YouTube-on: máris kúszik felfelé az előadó új dalának, a HONEYMOON-nak a kisfilmje.

„Ameddig élünk, szex, love, vakáció”

Újabb hét, újabb DESH-klip a felkapottak között YouTube-on: noha a Rollin’ még javában vezeti a legnépszerűbbek listáját a videomegosztón, máris kúszik felfelé az előadó új dalának, a HONEYMOON-nak a kisfilmje.

Egy hamisítatlan, vérpezsdítő nyári sláger ez, amelyben DESH partnere ismét Young Fly – úgy tűnik, a páros nagyon egymásra talált az alkotásban, a rajongók legnagyobb örömére. A duótól megszokott szemtelen szöveg ugyanakkor most kivételesen igazán romantikus (a maga módján): a vágyakozásról szól, az olyan szerelemről, amely valami miatt nem teljesedhet be. Vagy legalábbis egy darabig nem…
A videoklipet Vitó Zsombor szállítja, s mielőtt még valaki pálmafás-tengerpartos nászútra asszociálna, nem árt, ha tudja: szokás szerint van egy kis bonyodalom a történetben.

A klip itt érhető el:
youtube.com/watch?v=KHlWdiZKrBY

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

NLP zenekar

Pimasz trackhez polgárpukkasztó videó jár!

Pörgős zenei alap, fülbemászó dallamok és odamondós dalszöveg jellemzi a NLP Tulipán című dalát, amihez képileg egy legalább ennyire durván komponált videoklipet forgattak.

MattSet - Hazavágyó

Hazavágyó címmel jelent meg a MattSet új albuma

A Most vagy soha című dalukkal ismertté vált, Szakadáti Mátyás vezette MattSet Hazavágyó címmel megjelent harmadik nagylemeze két év küzdelmekkel és veszteségekkel teli történéseinek zenei lenyomata.

Drevko faldekoráció, kép

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.