Zenészek otthon – The Bits

The Bits zenekar otthon
magyarzene

magyarzene

A The Bits első karanténvideója

The Bits zenekar karantén videóNemrég debütált a The Bits első karanténvideója amiben a Beatles egy népszerű slágerével hívják fel a figyelmet a kézmosás fontosságára. 

“Úgy gondoljuk, hogy a járvány leküzdésének elősegítése a mi feladatunk is, többek közt az elvek hangsúlyozása és a közhangulat megóvása és fenntartása, és nem utolsósorban, hogy minél előbb visszakapjuk a munkánkat és minél hamarabb színpadra tudjunk állni és zenélni, ami nekünk is örömforrást jelent. És ha már mindezt tesszük, miért ne tegyük úgy, hogy közben örömet szerzünk másoknak is.”

Nálam a videó telibe talált. Egyrészt az egyik kedvenc Beatles dalomról van szó, másrészt nagyon profin és aranyosan (vidáman, lazán, kedvesen, közvetlenül) megoldották az otthoni, ám mégis együtt zenélést.

Reméljük mielőbb élőben hallhatjuk a zenekart, de addig is kövessétek Őket. (És mossatok kezet!)

Facebook: facebook.com/thebits.hu

A videó: youtube.com/watch?v=jO94v21cgWs

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.