Keresés
Close this search box.

Zenészek otthon – The Bits

The Bits zenekar otthon
A The Bits első karanténvideója

The Bits zenekar karantén videóNemrég debütált a The Bits első karanténvideója amiben a Beatles egy népszerű slágerével hívják fel a figyelmet a kézmosás fontosságára. 

“Úgy gondoljuk, hogy a járvány leküzdésének elősegítése a mi feladatunk is, többek közt az elvek hangsúlyozása és a közhangulat megóvása és fenntartása, és nem utolsósorban, hogy minél előbb visszakapjuk a munkánkat és minél hamarabb színpadra tudjunk állni és zenélni, ami nekünk is örömforrást jelent. És ha már mindezt tesszük, miért ne tegyük úgy, hogy közben örömet szerzünk másoknak is.”

Nálam a videó telibe talált. Egyrészt az egyik kedvenc Beatles dalomról van szó, másrészt nagyon profin és aranyosan (vidáman, lazán, kedvesen, közvetlenül) megoldották az otthoni, ám mégis együtt zenélést.

Reméljük mielőbb élőben hallhatjuk a zenekart, de addig is kövessétek Őket. (És mossatok kezet!)

Facebook: facebook.com/thebits.hu

A videó: youtube.com/watch?v=jO94v21cgWs

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Keszthely Fülesbagoly

Keszthelyi zenei díjat is átadnak augusztusban

Duna-parti wellnesst nyerhetnek a Balaton partján A tavalyi évhez hasonlóan idén augusztus 3-án is megrendezik a Balaton-parton, egészen pontosan Keszthelyen a Fülesbagoly Tehetségkutatót. A döntős

Vitorlás kötél

Vitorlás kötélzet: átfogó útmutató (X)

A hajókötélzet megfelelő használata nélkül a vitorlás hajók irányítása és működtetése gyakorlatilag lehetetlen lenne. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk a vitorlás kötelek rendszerének alapjait, főbb elemeit, karbantartását, biztonsági előírásait, valamint a megfelelő kötélzet kiválasztását és vásárlását.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt