Zenészek otthon – The Bits

The Bits zenekar otthon
A The Bits első karanténvideója

The Bits zenekar karantén videóNemrég debütált a The Bits első karanténvideója amiben a Beatles egy népszerű slágerével hívják fel a figyelmet a kézmosás fontosságára. 

„Úgy gondoljuk, hogy a járvány leküzdésének elősegítése a mi feladatunk is, többek közt az elvek hangsúlyozása és a közhangulat megóvása és fenntartása, és nem utolsósorban, hogy minél előbb visszakapjuk a munkánkat és minél hamarabb színpadra tudjunk állni és zenélni, ami nekünk is örömforrást jelent. És ha már mindezt tesszük, miért ne tegyük úgy, hogy közben örömet szerzünk másoknak is.”

Nálam a videó telibe talált. Egyrészt az egyik kedvenc Beatles dalomról van szó, másrészt nagyon profin és aranyosan (vidáman, lazán, kedvesen, közvetlenül) megoldották az otthoni, ám mégis együtt zenélést.

Reméljük mielőbb élőben hallhatjuk a zenekart, de addig is kövessétek Őket. (És mossatok kezet!)

Facebook: facebook.com/thebits.hu

A videó: youtube.com/watch?v=jO94v21cgWs

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Új zsinagóga Szeged

Zsidó kulturális fesztivált rendeznek Szegeden

Komoly- és könnyűzenei koncertek, könyvbemutatók és fotókiállítás várja június elejétől szeptember közepéig az érdeklődőket a Szegedi Zsidó Kulturális Fesztiválon – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

The Pontiac - Ablakomból

The Pontiac – Ablakomból

Hamarosan harmadik nagylemezével örvendezteti meg rajongóit a The Pontiac. Beharangozóként a zenekar újabb videóklippel készült, amit a korong egyik legmeghatározóbb, Ablakomból című dalához forgattak.

Palágyi Ildikó

Palágyi Ildikó: Körbeér

A kislemez Palágyi Ildikó – énekes-dalszerző – legszemélyesebb megéléseibe, történeteibe enged betekintést. Az album címadó dalához a saját teraszukon forgattak „home session” videót.

Vörös Renátó

Vörös Renátó – Nap

Remeteévek és Skócia meghódítását követően jelent meg Vörös Renátó második szóló nagylemeze: Nap címmel.