Vizi kiadta az I wish című kislemezt

Vizi - i wish
Az év vége felé érkező szám kissé melankolikus hangvételű, ami nem jellemző az előadóra.

A szám az emberekben való csalódás témáját dolgozza fel.”Amikor valaki csalódást okoz nekem, mit tegyek? Erre keresem a választ ezzel a dallal. Nem hiszem, hogy megtaláltam, de azt biztosan tudom, hogy a szerelem mindent megold” – mondja a több nyelven előadó Maros megyei énekes, Vizi Imre.

A szám elérhető az összes streaming platformon és a YouTube-on.

youtube.com/channel/UC70uF-wqdF3F7WQrvLB0jfg

Vizi Imre bár saját alkotásait három nyelven írja, leginkább az angol dominál a pop, soul, jazz, r&b, funk stílusú elemek ötvözetében.

Vizi – Thank yo

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

NLP zenekar

Pimasz trackhez polgárpukkasztó videó jár!

Pörgős zenei alap, fülbemászó dallamok és odamondós dalszöveg jellemzi a NLP Tulipán című dalát, amihez képileg egy legalább ennyire durván komponált videoklipet forgattak.

MattSet - Hazavágyó

Hazavágyó címmel jelent meg a MattSet új albuma

A Most vagy soha című dalukkal ismertté vált, Szakadáti Mátyás vezette MattSet Hazavágyó címmel megjelent harmadik nagylemeze két év küzdelmekkel és veszteségekkel teli történéseinek zenei lenyomata.

Drevko faldekoráció, kép

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.