Keresés
Close this search box.

Megjelent az Ébrenkert zenekar első albuma

Ébrenkert zenekar
Hegyek között, város mélyén címmel jelent meg a 2022-ben alakult Ébrenkert zenekar albuma. A budapesti csapat az alter rock zenét műveli.

Aki még nem ismeri az Édenkert zenekart,

annak jelzem; kár lenne kihagyni az albumot, már csak azért is, mert elég változatos, néhol valóban alternatív elemeket tartalmazó zenét tartalmaz. Lehet, hogy a zenekar stílusa még nem teljesen forrt ki, de talán épp ennek is köszönhető, hogy minden dal  más, így unalmasnak biztosan nem lehet nevezni a kiadványt.

A Hegyek között, város mélyén albumon 12+1 dal foglal helyet, az eddigi kislemezek felhozatalát hallhatjátok egyben, melyek közül az első EP dalait teljesen újravették. Emellett kuriózumként egy Japanese deluxe edition is felkerült a kiadványra.

A zenekar tagjai:

Balogh Brúnó – ének, gitár
Molnár István – gitár, vokál, hangmérnök
Kovácsi Dávid – dob
Sasvári Zsombor – basszusgitár, vokál

Hallgassatok bele az albumba, a zenekarnak sok munkája van benne és nagyon büszkék a végeredményre:

open.spotify.com/album/4oqHwoUUoKfzMxlPHPZQfu

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Fonogram -Magyar Zenei Díj

Megvannak a 2024-es Fonogram-jelöltek!

2024. április 27-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítéltFonogram -Magyar Zenei Díjat.

Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi

„Mint a kés a vajban” – megjelent a CSILLAGTÚRA

Március 21-én jelent meg Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi közös projektjének legújabb gyümölcse, a CSILLAGTÚRA, amely nemcsak azért különleges, mert ezúttal Péter is énekel, hanem mert a HIPERKARMA zenekar játszotta fel a zenét.