Megjelent az Ébrenkert zenekar első albuma

Ébrenkert zenekar
Hegyek között, város mélyén címmel jelent meg a 2022-ben alakult Ébrenkert zenekar albuma. A budapesti csapat az alter rock zenét műveli.

Aki még nem ismeri az Édenkert zenekart,

annak jelzem; kár lenne kihagyni az albumot, már csak azért is, mert elég változatos, néhol valóban alternatív elemeket tartalmazó zenét tartalmaz. Lehet, hogy a zenekar stílusa még nem teljesen forrt ki, de talán épp ennek is köszönhető, hogy minden dal  más, így unalmasnak biztosan nem lehet nevezni a kiadványt.

A Hegyek között, város mélyén albumon 12+1 dal foglal helyet, az eddigi kislemezek felhozatalát hallhatjátok egyben, melyek közül az első EP dalait teljesen újravették. Emellett kuriózumként egy Japanese deluxe edition is felkerült a kiadványra.

A zenekar tagjai:

Balogh Brúnó – ének, gitár
Molnár István – gitár, vokál, hangmérnök
Kovácsi Dávid – dob
Sasvári Zsombor – basszusgitár, vokál

Hallgassatok bele az albumba, a zenekarnak sok munkája van benne és nagyon büszkék a végeredményre:

open.spotify.com/album/4oqHwoUUoKfzMxlPHPZQfu

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

NLP zenekar

Pimasz trackhez polgárpukkasztó videó jár!

Pörgős zenei alap, fülbemászó dallamok és odamondós dalszöveg jellemzi a NLP Tulipán című dalát, amihez képileg egy legalább ennyire durván komponált videoklipet forgattak.

MattSet - Hazavágyó

Hazavágyó címmel jelent meg a MattSet új albuma

A Most vagy soha című dalukkal ismertté vált, Szakadáti Mátyás vezette MattSet Hazavágyó címmel megjelent harmadik nagylemeze két év küzdelmekkel és veszteségekkel teli történéseinek zenei lenyomata.

Drevko faldekoráció, kép

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.