Home » Hírek / Zene » Vida Jenny – Love

Vida Jenny – Love

Vida JennyVida Jenny személyében, egy új előadóval bővült a magyar popzenei paletta. Retro hangulatú debütáló dala, a “Love” több zenei stílust ötvöz magába. A fülbemászó zenéhez egy odamondós dalszöveg társul.

A fiatal lány kislány kora óta a zene rabja. 2012-ben a Csillag Születik 4. évadának első válogatásában tűnt fel először, ahol Mary Zsuzsi: Mama című slágerét énekelte. A televízió műsort nézve, már akkor sejteni lehetett, hogy hallani fogunk még róla. Bár a legjobb tizenkettőbe nem sikerült bejutnia, de a válogató adta megmérettetés egy újabb megerősítés volt számára, hogy az énekesi pálya valójában az Ő útja.

Debütáló dala, a “Love” több zenei stílust ötvöz magába.  A 60-as évek Amerikájának Bubblegum pop és doo-wop stílusa keveredik a mai pop zenével. Egy kicsit retro (ami napjainkban újra hódít), de mégis modern. A dal egyfajta fricska azokról a („pláza cica” típusú) nőkről, akik a boldogságukat elsősorban a pénzben látják, és főleg a külsőségek, mint az öltözködés, és anyagi javak motiválnak az értékrendjükben.

(villagemarketing)

https://www.youtube.com/watch?v=SeuW0Dvg43c

One Comment
  1. Visszajelzés: Vida Jenny – Love |

weboldal készítésONMEDIAWEB