magyarzene

magyarzene

Trendi dallal és videóklippel rukkolt elő, melyben zongorázik is.

Arnóczky Noémi - Had-enough-of-youArnóczky Noémi hosszas hallgatás után trendi dallal és videóklippel rukkolt elő, amelyben nem csupán énekel, de zongorázik is. A hallgatók és a nézők a TV2 és a Super TV2 csatornájáról is ismerhetik az énekesnőt: ő Az Építkezők című heti magazinműsor női műsorvezetője.

A “Had Enough Of You” című populáris, ámde karakteres dalt a hazai megjelenés mellett nemzetközi piacra is szánja az énekesnő és szerzői csapata.

Noémi az elmúlt években gyakran járt Ázsiában, ahol nagyon kedvelt előadó lett a soul-jazz műfajban. Indonéziában (Nusantara Tribute koncert) a Billboard-listás amerikai világsztár soul-dívával, CeCe Penistonnal, Timothy Gant zongoristával (Aretha Franklin zongoristája és dalszerzője) és Danny Lermann chicagói szaxofonművésszel lépett fel. Emellett Indonézia zenei ikonjaival, Hendrí Lamiri hegedűművésszel, Koes Plus legendás előadóval, valamint Sruti Respati és Marloon Leka kedvelt indonéz előadóművészekkel is színpadra lépett., melyről 250 millió ember olvashatott az indonéz online és napilapokban.

Az énekesnő Budapesten adott koncertet a világhírű amerikai Harlem Gospel Choirral a Millenárison, valamint a New York Palace-ban. Személyesen találkozott Al Di Meolával is, aki szintén Budapesten koncertezett pár éve. Részt vett az UNESCO Nemzetközi Jazz Fesztiválon is, melyet Ázsiában (Phuketen) rendeztek meg 2019 tavaszán. 2020-ban pedig a Java Jazz Fesztiválra kapott meghívást.

Az új dal szerzője Szűcs Norbert, Artisjus-díjas zeneszerző/zenei producer, aki a magyar zenei palettán jól ismert előadóknak írt dalokat. Számos platina- és aranylemezt tudhat magáénak. 2012-ben a “Song Of The Year” amerikai zeneszerzői versenyen finalista, majd kategória második helyezett volt. Dalai nemcsak Magyarországon ismertek, de többek között a lengyel, horvát, román, spanyol, kanadai és amerikai zenei piacokon is nagy számban kerültek játszásra.

A dal szövegírója Peter Linka, ausztrál-magyar származású dalszövegíró/színész, aki számos hollywoodi produkcióban muttatta meg magát. Szerepelt például Brad Pitt “Spy Game” című filmjében.

Dalszövegeit kizárólag angol nyelven írja, Noémivel a “Had Enough Of You” című dal kapcsán találkozott először.

A videóklipet Indián (Galler András film,- és kliprendező) rendezte Noémi igényei alapján. Az énekesnő javasolta a forgatás helyszínét, valamint a zongora jelenlétéhez is ő ragaszkodott.
Smink: Törjek Anna | Helyszín: La Havana Club, Budapest és Lostikiproduction Filmstúdió Budapest
Facebook: facebook.com/noemi.arnoczky

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Bartók Béla magyar zene

Bartók-mellszobrot avattak Budapesten

Bartók művészete és tudományos teljesítménye nemcsak a magyar és az európai zenetörténet, hanem az egyetemes kultúra szempontjából is korszakalkotó jelentőségű.

namaximum.hu

Vitaminok a jó kondiért a koncerteken

Amire nem mindenki gondol; egy élő koncert fizikailag is kemény munka, megterhelő lehet. Végig kell tudni énekelni, zenélni, és sok esetben mozogni egy fellépést.

mezőségi

A Mezőséget idézik meg a Müpában

A mintegy 300 magyar, román és szász települést magába foglaló Mezőség régies, de gazdag és fejlett tánc- és zenekultúrája több tényező együtthatásának köszönhető.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt