Keresés
Close this search box.

Tihanyi Dániel dicsőítő koncertje

Tihanyi Dániel
A Nem Adom Fel Kávézó és Étteremben kerül sor szeptember 22-én 18 órától Tihanyi Dániel dicsőítő koncertjére.

Tihanyi Dániel dalszerző, énekes az ARS SACRA fesztivál után nem sokkal a Nem Adom Fel Kávézó és Étterem -ben tart koncertet.

A Nem Adom Fel Kávézó és Étterem -ben maguk a fogyatékossággal élő és megváltozott munkaképességű emberek készítik és szolgálják fel az ételeket és az italokat, illetve közreműködnek a programok szervezésében és lebonyolításában.

A kávézó két szervezet közös együttműködésével jött létre. Az egyik, a Nem Adjuk Fel Szociális Szövetkezet, amely a vendéglátó tevékenységet biztosítja, a másik pedig a Nem Adom Fel Alapítvány, amely a tulajdonában lévő ingatlannal a közösségi tér, a közösségi programok szervezésével, illetve a fogyatékkal élő emberek foglalkoztatásával kapcsolatos szakmai háttérrel vesz részt a megvalósításban.

Filozófiájuk: ”Mindenki elég gazdag ahhoz, hogy másoknak segítsen!”

Tihanyi Dániel a magyar keresztény zene elismert képviselője. Egyre bátrabban nyúl a populáris zenei eszközökhöz, hogy dalai révén minél többen kerüljenek közelebb Jézushoz.

Nagyon fontos alkotóeleme az életemnek a hit. A saját nehézségeimen, kihívásaimon számtalanszor átvezetett, és segített mindig az adott helyzetben meglátni a lehetőséget. Fontosnak tartom, hogy erősítsük a magunkba, egymásba s a Teremtőbe vetett hitünket, gondolatainkkal és tetteinkkel. Nem vagyunk hibátlanok, de újra s újra fel kell állni, s törekedni a szeretetre még, ha sokszor nehéz is! “Jót tenni jó!”, ahogy kedves Böjte Csaba testvér is mondja.” – (T.D. -bellacafe.hu)

Érdemes lesz ellátogatni a Nem Adom Fel Kávézó és Étterem -be szeptember 22-én 18 órakor. Cím: Budapest, Magdolna u. 1, 1086

Facebook: facebook.com/nemadomfel

 

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Fiúk zenekar

Fiúk – Paralízis dal- és klippremier

A földalatti popot játszó Fiúk zenekar új dala egy olyan traumát dolgoz fel, ami az alvásparalízissel jár – sokakban ugyanis ily formában jelenik meg a hétköznapok frusztrációja.

Dresch Quartet

Új kompozíció a Dresch Quartettől

Új kompozíció a Dresch Quartet hamarosan megjelenő Live in London című koncertalbumáról. Március 8-án jelenik meg a Live in London című album.

Teddy Harpo gitárral

Grind by Teddy Harpo

Medve Balázsnak – Teddy Harpo -van már néhány magyar a dal a fiókjában. Népzenei átdolgozások, saját szövegek, de egyelőre az angol számokat játsza.