Keresés
Close this search box.

Sziget: Azahriah is feljutott a Nagyszínpadra!

Sziget Hajógyári-sziget

De Beton.Hofi és a Margaret Island is fellép a világsztárok mellett a fesztivál nagyszínpadán augusztus 7-12-között

Idén a nagyszínpad, a Colosseum, a Bolt Party Aréna, a Revolut Színpad, a The Buzz, a dropYard, a Petőfi Színpad, a Global Village, a Sziget Beach is felvonultat magyar előadókat – közölték a szervezők kedden az MTI-vel.

Mint írták, a nagyszínpad továbbra is azon hazai fellépőknek ad helyet, akik olyan egyedi koncertekkel készülnek a Szigetre, amelyek nemcsak újak, hanem dobbantót jelenthetnek a nemzetközi hírnév felé is. Azahriah hosszú idő óta az első olyan itthoni fellépő lesz, aki a headliner előtti sávban kapott helyet. A Puskás Arénát nemrég egymás után háromszor megtöltő előadó a Sziget nagyszínpadán akár 60-70 ezresre duzzadó közönség előtt is bemutathatja produkcióját.

Rendhagyó programmal érkezik Beton.Hofi is a Szigetre, aki a világhírű Rajkó Cigányzenekarral fog együttműködni. Az idén tízéves Margaret Island első Sziget nagyszínpados fellépésére összművészeti produkcióval készül, vendégeik lesznek a Szegedi Kortárs Balett táncosai.

Nem csak az élőzene, hanem a magyar diszkósok színe-java ott lesz

A Revolut Színpadon lesz látható a Platon Karataev vagy az Analog Balaton, a Bolt Arénában lépnek fel a Next Level partysorozat alapítói, Dublic és B’Andre, valamint a Be Massive brandet képviselő Metha. A Colosseum több mint húsz hazai fellépőnek ad helyet.

A dropYard-on, a Sziget hip-hop és rap színpadán lép fel Pogány Induló és Ótvar Pestis, 6363, Sisi, Bongor vagy Lil Frakk. A The Buzz-on, a korábbi Európa Színpadon ad műsort Co Lee, Elefánt, a Freakin’ Disco, Anahit, iamyank és a Jazzbois, a Sziget Beach-en mások mellett Barabás Lőrinc, Superflake, Zsüd, Naga & Beta és számos dj csapat, köztük a Hulable, az Eclipse Bali, a Budapest Calling, a Syndanz, a Treehouse crew és a Sandbox.

A Global Village-en mutatja be produkcióját a Besh o Drom, a Bohemian Betyars, a Duckshell, a Romano Drom vagy ZitheRandom, a Petőfi Színpadon az Esti Kornél, az Ivan & The Parazol, Abigél, az Anna and the Barbies, a Sziámi, a Lazarvs, a Devil’s Trade.

A Magic Mirror programjában szintén helyet kaptak a hazai fellépők: mius koncertje, a Triton bulija és a Pamperers workshopjai mellett az idei év záróbuliját három progresszív hazai csapat együttműködése szolgáltatja.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Keszthely Fülesbagoly

Keszthelyi zenei díjat is átadnak augusztusban

Duna-parti wellnesst nyerhetnek a Balaton partján A tavalyi évhez hasonlóan idén augusztus 3-án is megrendezik a Balaton-parton, egészen pontosan Keszthelyen a Fülesbagoly Tehetségkutatót. A döntős

Vitorlás kötél

Vitorlás kötélzet: átfogó útmutató (X)

A hajókötélzet megfelelő használata nélkül a vitorlás hajók irányítása és működtetése gyakorlatilag lehetetlen lenne. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk a vitorlás kötelek rendszerének alapjait, főbb elemeit, karbantartását, biztonsági előírásait, valamint a megfelelő kötélzet kiválasztását és vásárlását.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt