Keresés
Close this search box.

Csak magyar zene az idei EFOTT-on

EFOTT Flo Rida WellHello Majka MagyarZene

Nem emelkedtek a jegyárak, sőt van, ami olcsóbb is lett

Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT) közösséget épít és identitást őriz – jelentették ki a Sukorón tartandó fesztivál programjait beharangozó budapesti sajtótájékoztatón.

Kiemelték, tíz zenei helyszínnel, több mint 150 előadóval várják a fesztiválozókat. A fesztiválon fellép mások mellett T. Danny, a BSW, a Valmar, a Blahalouisiana, a Csaknekedkislány, az Elefánt.ű is.

De nem goh hiányozni a Carson Coma, a Wellhello, Beton.Hofi, Krúbi, a Pogány induló, Manuel, Horváth Tamás, a Parno Graszt, a Follow The Flow, Byealex és a slepp, Majka, az Aurevoir, az Ivan & The Parazol, a Punnany Massif sem.

Turisztika és összetartozás

Természetsen Azahriah is ott lesz, de a Honeybeast, Dzsúdló, a 4S Street, a Margaret Island, a 30Y, Korda György és Balázs Klári, az Irie Maffia, valamint a Bohemian Betyars is.

Jó hír, hogy a tavalyihoz képest nem emeltek a jegyárakon, sőt bizonyos jegytípusok árai csökkentek, továbbá idén először vezettek be nappali jegyet, amellyel a napközbeni kulturális és sportprogramok látogathatók.

A zenei programok mellett lesznek helyi kulturális-turisztikai-, gasztro, valamint sportprogramok, és a határontúli magyar, a V4 és az uniós felsőoktatási intézmények is képviselik majd magukat a fesztiválon.

(MTI)

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Keszthely Fülesbagoly

Keszthelyi zenei díjat is átadnak augusztusban

Duna-parti wellnesst nyerhetnek a Balaton partján A tavalyi évhez hasonlóan idén augusztus 3-án is megrendezik a Balaton-parton, egészen pontosan Keszthelyen a Fülesbagoly Tehetségkutatót. A döntős

Vitorlás kötél

Vitorlás kötélzet: átfogó útmutató (X)

A hajókötélzet megfelelő használata nélkül a vitorlás hajók irányítása és működtetése gyakorlatilag lehetetlen lenne. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk a vitorlás kötelek rendszerének alapjait, főbb elemeit, karbantartását, biztonsági előírásait, valamint a megfelelő kötélzet kiválasztását és vásárlását.