Keresés
Close this search box.

Szekeres Adrien a Sztárportréban

Szekeres Adrien
Szekeres Adrien a Magyar Zene -i élet meghatározó és színes személyisége. Az "olyan mint Te" című dala (platina album) örök sláger marad.

Szekeres AdrienTúl volt a kamaszkoron Szekeres Adrien, amikor már tudta, hogy mit szeretne az élettől és mit nem. Amit gyerekként helyes és jó dolognak tartott, azt többnyire felnőttként is annak tartja. Pályája elején csak annyit tudott biztosan, hogy énekléssel akar foglalkozni, de hogy milyen stílusban, arra csak később ébredt rá.

Nem akart főiskolára menni, hogy alibiből elfoglalja magát, inkább minden energiáját a zenei fejlődésére fordította, így nem véletlen, hogy itt tart és hogy a szakmában is elismerik a tehetségét.

Úgy gondolja, hogy nincsenek jó és rossz döntések, egyszerűen döntések vannak és dönteni igenis kell. Ezt tanítja a gyerekeinek is, hogy merjenek döntéseket hozni. Egyetlen hibásnak látszó döntését, kudarcát sem bánta meg, mert ezek a pillanatok vitték előre a személyiségét, ezekből tanulta a legtöbbet. Mi pedig úgy szeretjük Őt, ahogy van!

A teljes riport megtekinthető: http://sztarportre.hu

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt