Zenei stílusunk electric blues és rock.

RGB zenekarA Rock Generations Band zenekar 2016 februárjában alakult. A dobos poszt kivételével az alakulás óta együtt vannak. (Mr Gus 2018 nyarán csatlakozott.)

A zenekar tagjai:

  • Köhler Norbert ének/ NoRo
  • Michnyák András basszus / Misi
  • Szénási Gusztáv dob  /Mr Gus
  • Csonka Sándor gitár
  • Kovács László gitár / Kovi

A bandát Kovács László mutatja be:

„Különböző klubokban játszottunk Budapesten és az agglomeráciban. 2017. 12.30. -án a Piramis előzenekaraként léptünk fel Szolnokon. Koncertjeinket saját magunk szervezzük, havi 2-3 alkalomra. Amerikai ausztrál lengyel ukrán zenekarokkal játszottunk együtt külföldi fellépéseink alkalmával.
Zenei stílusunk electric blues és rock. Célközönségünk a középkorúak ill. a korosabb korosztály. Rengeteg zenész hatással volt ránk, hosszú lenne felsorolni, de aki a blues és rock zenében alkotott, azok közül néhány: Deep Purple, Cream, Eric Clapton, Santana, Pink Floyd, Rolling Stones.
Zenéinket és a szövegeket  jómagam, Csonka Sanyi és Mr Gus írjuk különböző stílusban. Mr Gus ausztrál állampolgár az ő számait angol nyelven adjuk elő.”

Facebook oldal: facebook.com/rockgenerationsband/

Youtube csatorna: youtube.com/channel/UCD637eeF221gx-_TgvU47Tg

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Új zsinagóga Szeged

Zsidó kulturális fesztivált rendeznek Szegeden

Komoly- és könnyűzenei koncertek, könyvbemutatók és fotókiállítás várja június elejétől szeptember közepéig az érdeklődőket a Szegedi Zsidó Kulturális Fesztiválon – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

The Pontiac - Ablakomból

The Pontiac – Ablakomból

Hamarosan harmadik nagylemezével örvendezteti meg rajongóit a The Pontiac. Beharangozóként a zenekar újabb videóklippel készült, amit a korong egyik legmeghatározóbb, Ablakomból című dalához forgattak.

Palágyi Ildikó

Palágyi Ildikó: Körbeér

A kislemez Palágyi Ildikó – énekes-dalszerző – legszemélyesebb megéléseibe, történeteibe enged betekintést. Az album címadó dalához a saját teraszukon forgattak „home session” videót.

Vörös Renátó

Vörös Renátó – Nap

Remeteévek és Skócia meghódítását követően jelent meg Vörös Renátó második szóló nagylemeze: Nap címmel.