Bogdán István

Bogdán István

Zenei stílusunk electric blues és rock.

RGB zenekarA Rock Generations Band zenekar 2016 februárjában alakult. A dobos poszt kivételével az alakulás óta együtt vannak. (Mr Gus 2018 nyarán csatlakozott.)

A zenekar tagjai:

  • Köhler Norbert ének/ NoRo
  • Michnyák András basszus / Misi
  • Szénási Gusztáv dob  /Mr Gus
  • Csonka Sándor gitár
  • Kovács László gitár / Kovi

A bandát Kovács László mutatja be:

“Különböző klubokban játszottunk Budapesten és az agglomeráciban. 2017. 12.30. -án a Piramis előzenekaraként léptünk fel Szolnokon. Koncertjeinket saját magunk szervezzük, havi 2-3 alkalomra. Amerikai ausztrál lengyel ukrán zenekarokkal játszottunk együtt külföldi fellépéseink alkalmával.
Zenei stílusunk electric blues és rock. Célközönségünk a középkorúak ill. a korosabb korosztály. Rengeteg zenész hatással volt ránk, hosszú lenne felsorolni, de aki a blues és rock zenében alkotott, azok közül néhány: Deep Purple, Cream, Eric Clapton, Santana, Pink Floyd, Rolling Stones.
Zenéinket és a szövegeket  jómagam, Csonka Sanyi és Mr Gus írjuk különböző stílusban. Mr Gus ausztrál állampolgár az ő számait angol nyelven adjuk elő.”

Facebook oldal: facebook.com/rockgenerationsband/

Youtube csatorna: youtube.com/channel/UCD637eeF221gx-_TgvU47Tg

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

namaximum.hu

Vitaminok a jó kondiért a koncerteken

Amire nem mindenki gondol; egy élő koncert fizikailag is kemény munka, megterhelő lehet. Végig kell tudni énekelni, zenélni, és sok esetben mozogni egy fellépést.

mezőségi

A Mezőséget idézik meg a Müpában

A mintegy 300 magyar, román és szász települést magába foglaló Mezőség régies, de gazdag és fejlett tánc- és zenekultúrája több tényező együtthatásának köszönhető.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt