A Rock Generations Band

Rock Generations Band
Bogdán István

Bogdán István

Zenei stílusunk electric blues és rock.

RGB zenekarA Rock Generations Band zenekar 2016 februárjában alakult. A dobos poszt kivételével az alakulás óta együtt vannak. (Mr Gus 2018 nyarán csatlakozott.)

A zenekar tagjai:

  • Köhler Norbert ének/ NoRo
  • Michnyák András basszus / Misi
  • Szénási Gusztáv dob  /Mr Gus
  • Csonka Sándor gitár
  • Kovács László gitár / Kovi

A bandát Kovács László mutatja be:

“Különböző klubokban játszottunk Budapesten és az agglomeráciban. 2017. 12.30. -án a Piramis előzenekaraként léptünk fel Szolnokon. Koncertjeinket saját magunk szervezzük, havi 2-3 alkalomra. Amerikai ausztrál lengyel ukrán zenekarokkal játszottunk együtt külföldi fellépéseink alkalmával.
Zenei stílusunk electric blues és rock. Célközönségünk a középkorúak ill. a korosabb korosztály. Rengeteg zenész hatással volt ránk, hosszú lenne felsorolni, de aki a blues és rock zenében alkotott, azok közül néhány: Deep Purple, Cream, Eric Clapton, Santana, Pink Floyd, Rolling Stones.
Zenéinket és a szövegeket  jómagam, Csonka Sanyi és Mr Gus írjuk különböző stílusban. Mr Gus ausztrál állampolgár az ő számait angol nyelven adjuk elő.”

Facebook oldal: facebook.com/rockgenerationsband/

Youtube csatorna: youtube.com/channel/UCD637eeF221gx-_TgvU47Tg

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt