Keresés
Close this search box.

Rendhagyó hangversenyre készül Kamilka & Pesti Sikk

Kamilka Sikk

Aquaswing, víz nélkül

Június kilencedikén, vasárnap egy megismételhetetlenül különleges, soha nem hallott Aquaswing világ nyílik meg a Budapest Jazz Club nagyszínpadán.

A dunai széllel, nyárillatú szerelemmel, nem várt csodákkal átitatott koncert alkalmából az elmúlt 10 év legcoolabb sikkes nótáit és az eddig soha nem hallott, vadiúj Pesti Sikk dalokat hallhatja a nagyérdemű.

A 2×40 perces show nyomokban funkyt, electroswinget és női versrap-et is tartalmaz, a fellépés után pedig merch pult várja a közönséget a zenekar eddig megjelent nagylemezeivel, valamint az új évjáratú a PestiSikk borral. A koncert 20:30-kor kezdődik, jegyek a helyszínen, valamint a Jegymester rendszerében kaphatók.

Debütál a legsikesebb bor is

Idén 11 éve, hogy Hollywood tündöklő zenés-filmes világa, a hazai sikkes, csillogó swing korszak elevenedik meg a Kamilka & Pesti Sikk munkásságában. Az NKA által többszörösen támogatott dalszövegíró, énekes, Kiss Kamilka és a kétszeres Fonogram-díjas zeneszerző, zongorista, Lőrincz Ádám az aranykor fényűző stílusát a mai modern igényekhez igazítva hozza közel a közönséghez, mindezt 100%-ban magyar nyelven.

A páros kiváló zenészekkel kiegészülve alkotja meg ezt a stílusos és szenvedélyes időutazást.

A 2023-as év nem csak jubileumuk miatt mérföldkő a formáció számára, ugyanis az október eleji Tokaji Bornapokon egy több felvonásos koncerttel fűszerezve bemutatkozott Magyarország legsikkesebb bora, a Benkő Borház pincészetének ékköve, a Pesti Sikk gyöngyözőbor.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Keszthely Fülesbagoly

Keszthelyi zenei díjat is átadnak augusztusban

Duna-parti wellnesst nyerhetnek a Balaton partján A tavalyi évhez hasonlóan idén augusztus 3-án is megrendezik a Balaton-parton, egészen pontosan Keszthelyen a Fülesbagoly Tehetségkutatót. A döntős

Vitorlás kötél

Vitorlás kötélzet: átfogó útmutató (X)

A hajókötélzet megfelelő használata nélkül a vitorlás hajók irányítása és működtetése gyakorlatilag lehetetlen lenne. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk a vitorlás kötelek rendszerének alapjait, főbb elemeit, karbantartását, biztonsági előírásait, valamint a megfelelő kötélzet kiválasztását és vásárlását.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt