Nagylemezzel tér vissza a 15 éves The Joystix

The Joystix
magyarzene

magyarzene

Új nagylemez született a pihenő alatt!

The Joystix zenekarA székesfehérvári punk-rock and roll trió tavaly tavasszal vonult pihenőre, ahogy akkor fogalmaztak: bizonytalan időre. A szünetnek azonban vége, ráadásul új nagylemez is született a pihenő alatt!

– Nem akartuk kihagyni a ziccert, valamilyen módon mindenképpen meg akartuk ünnepelni a zenekar 15. születésnapját, amihez le is foglaltunk egy időpontot, de ezt nyilván a Covid-19 keresztülhúzta. Ami viszont pozitív, hogy így legalább volt időnk molyolni a lemezen és egy olyan anyagot letenni az asztalra, amivel maximálisan elégedett vagyok! – mondta a zenekar énekes/gitáros/dalszerzője, Szöszö. Azt is hozzátette: – Azért természetesen a buliról sem mondtunk le, ha nem dől össze a világ, május 7-én tartunk egy CD-megjelenéssel egybekötött lemezbemutató-utó-születésnapot a budapesti Robotban! Addig is kövessetek minket a Facebook-oldalunkon, hogy ne maradjatok le semmiről, ami velünk kapcsolatos!

A 8 vadonatúj és 4 korábban lemezen nem megjelent szerzeményt tartalmazó album a GrundRecords gondozásában látott napvilágot 2020. 12. 30-án, egyelőre csak a digitális felületeken, a CD-megjelenés tavaszra várható!

The Joystix zenekari logóFull album videó:
https://youtu.be/VowvIHnZ13c

The Joystix a Facebookon:
http://facebook.com/thejoystix

A JOYSTIX zenekar 2005 júliusában alakult -az énekes, gitáros, dalszerző – Szőke „Szöszö” Gábor (ex -S.L.A.N.G. ,ex -Zorall, ex -K.G.B), és – a dobos – László „Jimmi” Imre (ex –Harlot) korábbi punk/rockabilly stílusú zenekara, a Sonicdollz „romjain”. Ehhez csatlakozott Simon „Brownstone” András basszusgitáros.
Első nagylemezük Playin’with Fire címmel a francia Shotgun Generation Records/Active entertainment kiadásában, és a PIAS terjesztésében jelent meg 2006 őszén, amely rengeteg pozitív kritikát kapott itthoni, és külföldi zenei magazinban, fanzineben. A lemeznek köszönhetően a zenekar eljutott külföldre is, játszottak többek között Hollandiában, Németországban, Romániában, Szerbiában. Ugyanebben az évben felvették első videoklipjüket is a Better Things to Doc. dalhoz, amit a Viva zenei csatorna is műsorára tűzött.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.