Nagylemezzel tér vissza a 15 éves The Joystix

The Joystix
Új nagylemez született a pihenő alatt!

The Joystix zenekarA székesfehérvári punk-rock and roll trió tavaly tavasszal vonult pihenőre, ahogy akkor fogalmaztak: bizonytalan időre. A szünetnek azonban vége, ráadásul új nagylemez is született a pihenő alatt!

– Nem akartuk kihagyni a ziccert, valamilyen módon mindenképpen meg akartuk ünnepelni a zenekar 15. születésnapját, amihez le is foglaltunk egy időpontot, de ezt nyilván a Covid-19 keresztülhúzta. Ami viszont pozitív, hogy így legalább volt időnk molyolni a lemezen és egy olyan anyagot letenni az asztalra, amivel maximálisan elégedett vagyok! – mondta a zenekar énekes/gitáros/dalszerzője, Szöszö. Azt is hozzátette: – Azért természetesen a buliról sem mondtunk le, ha nem dől össze a világ, május 7-én tartunk egy CD-megjelenéssel egybekötött lemezbemutató-utó-születésnapot a budapesti Robotban! Addig is kövessetek minket a Facebook-oldalunkon, hogy ne maradjatok le semmiről, ami velünk kapcsolatos!

A 8 vadonatúj és 4 korábban lemezen nem megjelent szerzeményt tartalmazó album a GrundRecords gondozásában látott napvilágot 2020. 12. 30-án, egyelőre csak a digitális felületeken, a CD-megjelenés tavaszra várható!

The Joystix zenekari logóFull album videó:
https://youtu.be/VowvIHnZ13c

The Joystix a Facebookon:
http://facebook.com/thejoystix

A JOYSTIX zenekar 2005 júliusában alakult -az énekes, gitáros, dalszerző – Szőke „Szöszö” Gábor (ex -S.L.A.N.G. ,ex -Zorall, ex -K.G.B), és – a dobos – László „Jimmi” Imre (ex –Harlot) korábbi punk/rockabilly stílusú zenekara, a Sonicdollz „romjain”. Ehhez csatlakozott Simon „Brownstone” András basszusgitáros.
Első nagylemezük Playin’with Fire címmel a francia Shotgun Generation Records/Active entertainment kiadásában, és a PIAS terjesztésében jelent meg 2006 őszén, amely rengeteg pozitív kritikát kapott itthoni, és külföldi zenei magazinban, fanzineben. A lemeznek köszönhetően a zenekar eljutott külföldre is, játszottak többek között Hollandiában, Németországban, Romániában, Szerbiában. Ugyanebben az évben felvették első videoklipjüket is a Better Things to Doc. dalhoz, amit a Viva zenei csatorna is műsorára tűzött.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Vörös Renátó

Vörös Renátó – Nap

Remeteévek és Skócia meghódítását követően jelent meg Vörös Renátó második szóló nagylemeze: Nap címmel.

Fonó Budai Zeneház

Az Ektar, Tóth Viktor és a Canarro a Fonóban

Világzene, kamarazene és improvizatív dzsessz is szerepel a Fonó Budai Zeneház kínálatában. Május második felében a fellépők között lesz az Ektar, Tóth Viktor és a Canarro is – közölték a szervezők kedden az MTI-vel.

Ez itt egy reklámhely ;)

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt