Keresés
Close this search box.

Nagylemezzel tér vissza a 15 éves The Joystix

The Joystix
Új nagylemez született a pihenő alatt!

The Joystix zenekarA székesfehérvári punk-rock and roll trió tavaly tavasszal vonult pihenőre, ahogy akkor fogalmaztak: bizonytalan időre. A szünetnek azonban vége, ráadásul új nagylemez is született a pihenő alatt!

– Nem akartuk kihagyni a ziccert, valamilyen módon mindenképpen meg akartuk ünnepelni a zenekar 15. születésnapját, amihez le is foglaltunk egy időpontot, de ezt nyilván a Covid-19 keresztülhúzta. Ami viszont pozitív, hogy így legalább volt időnk molyolni a lemezen és egy olyan anyagot letenni az asztalra, amivel maximálisan elégedett vagyok! – mondta a zenekar énekes/gitáros/dalszerzője, Szöszö. Azt is hozzátette: – Azért természetesen a buliról sem mondtunk le, ha nem dől össze a világ, május 7-én tartunk egy CD-megjelenéssel egybekötött lemezbemutató-utó-születésnapot a budapesti Robotban! Addig is kövessetek minket a Facebook-oldalunkon, hogy ne maradjatok le semmiről, ami velünk kapcsolatos!

A 8 vadonatúj és 4 korábban lemezen nem megjelent szerzeményt tartalmazó album a GrundRecords gondozásában látott napvilágot 2020. 12. 30-án, egyelőre csak a digitális felületeken, a CD-megjelenés tavaszra várható!

The Joystix zenekari logóFull album videó:
https://youtu.be/VowvIHnZ13c

The Joystix a Facebookon:
http://facebook.com/thejoystix

A JOYSTIX zenekar 2005 júliusában alakult -az énekes, gitáros, dalszerző – Szőke „Szöszö” Gábor (ex -S.L.A.N.G. ,ex -Zorall, ex -K.G.B), és – a dobos – László „Jimmi” Imre (ex –Harlot) korábbi punk/rockabilly stílusú zenekara, a Sonicdollz „romjain”. Ehhez csatlakozott Simon „Brownstone” András basszusgitáros.
Első nagylemezük Playin’with Fire címmel a francia Shotgun Generation Records/Active entertainment kiadásában, és a PIAS terjesztésében jelent meg 2006 őszén, amely rengeteg pozitív kritikát kapott itthoni, és külföldi zenei magazinban, fanzineben. A lemeznek köszönhetően a zenekar eljutott külföldre is, játszottak többek között Hollandiában, Németországban, Romániában, Szerbiában. Ugyanebben az évben felvették első videoklipjüket is a Better Things to Doc. dalhoz, amit a Viva zenei csatorna is műsorára tűzött.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Fonogram -Magyar Zenei Díj

Megvannak a 2024-es Fonogram-jelöltek!

2024. április 27-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítéltFonogram -Magyar Zenei Díjat.

Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi

„Mint a kés a vajban” – megjelent a CSILLAGTÚRA

Március 21-én jelent meg Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi közös projektjének legújabb gyümölcse, a CSILLAGTÚRA, amely nemcsak azért különleges, mert ezúttal Péter is énekel, hanem mert a HIPERKARMA zenekar játszotta fel a zenét.