Keresés
Close this search box.

MUSIC MOBIL 2023: Már lehet szavazni a zenekarokra!

Musicmobil
A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával jött létre idén nyáron a Music Fashion kiadó legújabb projektje, avagy a MusicMobil.

Indul az online verseny!  

A műfaji kötöttségek nélküli mozgó kisbuszon Veszprém-Balaton régiós kötődésű, feltörekvő zenekarok kaptak lehetőséget júniusban arra, hogy maradandó zenei élményt adjanak az utca emberei számára.

A MusicMobil tavaszi, nyári turnéján olyanok zenéltek, mint:

  • a stíluskavalkádot jelentő, ellentmondásos dalokból építkező Gorg&Benzol,
  • a 2020 tavaszán alakult pop-rock formáció, az Anyu, ez hangos,
  • a rock, valamint a népi motívumokat pszichedelikussággal ötvöző Fuzzinga.

A kiválasztott formációk MusicMobil koncertjeit rögzítették, ezzel pedig egy versenyen is megmérettetnek a zenekarok. Ezen a versenyen a zsűri ötödik tagját a szakma mellett a közönség jelenti, akik a Music Fashion kiadó YouTube csatornáján szavazhatnak a kedvencet jelentő videóra. A legtöbb közönségszavazatot és a szakmai zsűri elismerését begyűjtő produkció egy egynapos stúdiózást a Studio Einz-ben, és az ott felvett anyag kislemezes megjelenését kapja meg nyereményként a kiadó jóvoltából.

Szavazni egyetlen alkalommal 2023.07.30-ig tudsz, a kedvenc jelentő videó alatti „Tetszik” gomb megnyomásával! A közösségi oldalakon található posztok lájkjait a szervezők nem számítják bele a végeredménybe!
És akkor jöjjenek a videók!

Gorg&Benzol,
youtube.com/watch?v=BxeJnCApPKE&feature=youtu.be
Anyu, ez hangos,
youtube.com/watch?v=7YHQxBMidko&feature=youtu.be
Fuzzinga.
youtube.com/watch?v=1JE3YcBxqrY&feature=youtu.be

A MusicMobil a fesztiválszezont követően, szeptembertől újabb turnéra indul. Így azon zenekarok, akik lemaradtak erről a szuper kalandról, újabb esélyt kapnak, hogy részt vehessenek rajta.
—————–

A Music Mobil előtörténete, avagy a JazzMobil:
Egy vakációd során olasz városokban sétálgatsz, majd teljesen „véletlenül” belefutsz egy utazó járműbe, amelyen élőben zenélnek tehetségek. Az alapötlet annyira megtetszik, hogy elhatározod, itthon is meghonosítod. Pontosan ezt történt a Music Fashion kiadó két motorjával, akik 2016-ban elindították a JazzMobil projektet. Az első évben Budapesten, később pedig már vidéki városokban, valamint Rómában és Stuttgartban is hódítóútjára kelt a zenélő jármű, amelyre kifejezetten minőségi, ugyanakkor laza, könnyed, szórakoztató jazz muzsikát játszó, profi zenészeket verbuváltak össze.

Kiderült kik alkotják a MusicMobil zsűrijét.

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Vitorlás kötél

Vitorlás kötélzet: átfogó útmutató (X)

A hajókötélzet megfelelő használata nélkül a vitorlás hajók irányítása és működtetése gyakorlatilag lehetetlen lenne. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk a vitorlás kötelek rendszerének alapjait, főbb elemeit, karbantartását, biztonsági előírásait, valamint a megfelelő kötélzet kiválasztását és vásárlását.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt