Megjelent a LAD Project zenekar első hivatalos videóklipje

LAD Project
magyarzene

magyarzene

Július 25-én tette közzé első viedóklipjét a putnoki illetőségű LAD Project zenekar.

LAD Project - VárosbólJúlius 25-én tette közzé első viedóklipjét a putnoki illetőségű LAD Project zenekar. A csapat 2016 tavaszán jelentette meg bemutatkozó, „Öntudat” című, 4 számos kislemezét. Az ezt követő időszakban a zenekar az ország több pontján is fellépett klubkoncertek keretében, valamint új dalok is születtek.

A most megjelent videó egy vadonatúj dalhoz készült, melynek címe „Városból”. A klip Budapesten játszódik és magát dalszöveget is a főváros ihlette. A főhősön keresztül bepillantást nyerünk a mai elanyagiasodott világ két oldalára. Egyrészt meglátjuk a kisembert, aki valószínűleg kemény munkával keresi meg az amúgy sem túl sok kenyérrevalót, mégis próbál túlélni a nagyvárosi forgatagban. Ezzel szemben ugyanazt a figurát egy teljesen más élethelyzetben is végig kísérhetjük, ahol már az élettel szembeni alázatnak semmi nyoma, csak a városi lét pozitív hatásait kihasználó, mindenre fittyet hányó, beképzelt, kissé unszimpatikus fővárosi képe rajzolódik ki.

A zenei hangzásvilág a bemutatkozó lemezhez hasonlóan alt-pop-rock elemeket tartalmaz, bizonyos szintig túllépve annak kereteit. Megmaradt a dallamos refrén, és az oda-oda szúrós szöveg is, viszont némileg több teret kaptak a torzított gitárok és a melodikus ikertéma is feldobja a kissé könnyed hangzást.

A további tervek közé tartozik a koncertezés és egy újabb kislemez megjelentetése is, melynek munkálatai már a végéhez közelednek.

A „Városból” az alábbi linken tekinthető meg:

youtube.com/watch?v=CX2jeqqyRfY

Facebook-on itt tudhatsz meg többet:

facebook.com/LADproject.zenekar/

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.

Dzsúdló - Para

Dzsúdló is csak ontja magából a dalokat!

Az albumot a vájtfülűek július 28-án, az Akvárium Klubban már a megjelenés előtt is meghallgathatják, illetve az eseményen debütál a Szörnyeteg CD és a lemezhez kapcsolódó új merch is.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt