Martin Miutánja – már csak pár nap

Martin Miután nyári
Termékeny hetek után itt az új szám! Június 11-én, pénteken új dala és videoklipe jelenik meg Miután címmel. Új száma igazi nyári slágernek ígérkezik. Strand – csak kicsit másképp.

Termékeny hetek után itt az új szám!
Június 11-én, pénteken új dala és videoklipe jelenik meg Miután címmel.

Előző dala, a Mi Lenne, Ha? tavasszal látott napvilágot egy videoklip kíséretében. Ezután több online zenei és szórakoztató magazinban is bemutatkozhatott, sőt a dalt a Petőfi Rádióban is játszották, a Dalra magyar műsor keretein belül egy interjúval együtt volt a premierje.

Természetesen Martin nem karácsonyi dallal kedveskedik a rajongóinak, ugyanis a következő zene a nyár hangulatához igazodik. Stílusában is a ritmusosabb zenék közé sorolandó, így valószínűleg a nyár egyik slágerének ígérkezik Martin új száma.

Kiváncsiak vagyunk, vajon tényleg az lesz-e. Mi mindenesetre drukkolunk neki!

Martin 1998-ban látta meg a napvilágot, és egy Budapest melletti településen, Ecseren nőtt fel. Mivel szülei és nagyszülei nem csak zenerajongók de énekelni szerető emberek is voltak, ezért Martin annyi zeneszót hallott, hogy előbb dúdolt és énekelt dallamokat, minthogy járni vagy beszélni megtanult volna.
Angolul és magyarul énekel, többnyire saját dalait, illetve feldolgozásokat pop és hiphop műfajokban. Előadásmódja kifejező, érzelmes.

Saját bevallása szerint már kiskorától írt dalokat, azonban első „igazi” zenéjét 2015 februárjában szerezte. Ezután 2 éven keresztül fejlesztette magát, míg végül megjelent a Signs című dala.

2019 nyarán, egyik legjobb barátjával és szerzőtársával megírták a Paradise című dalt, ami szélesebb körhöz eljutott és a mai napig visszatérnek hozzá a Martint ismerő zenehallgatók.

2020 februárjában jelent meg első nagyobb projektje amely azonos címet visel a nyáron megjelent dallal. A lemezen minden dal angol nyelven íródott. Fülbemászó, popos, helyenként latinos dallamok hallhatóak rajta.

A világjárvány teret adott Martinnak, hogy fejlődjön és szélesítse a látókörét, így történt, hogy idén nyáron a Talán című dalban először magyarul is hallhatta kis rajongótábora őt énekelni, majd októberben a Még Egy Utolsó című dalban újra.

Spotify előadói profilja:
https://open.spotify.com/artist/7ouGSlqwCFhUnEqbRXOMbj?si=gQkRV0baTXW0E7y7Zo2yCg
Új száma igazi nyári slágernek ígérkezik.
Strand – csak kicsit másképp.

Itt is van Martin új dala

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Ez itt egy reklámhely ;)

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt