Ma már nem szükséges csúcskategóriás fényképezőgép ahhoz, hogy az interneten használható felvételek készüljenek.

Persze, egy koncerten készült képhez nem árt, ha elég közel vagyunk a színpadhoz és annak megvilágítása megfelelő. Nekünk médiaként nincs arra lehetőségünk, hogy mindenhol ott legyünk, ezért is arra buzdítunk minden koncertre járó zene rajongót, hogy készítsen beszámolókat.

Pár jó fotóval ellátott beszámolóért esetenként mi is fizetünk, de aki egyébként is szeret fotózni, annak érdemes elgondolkoznia azon, hogy képeit értékesítse a világhálón. (Itt azonban már vigyázni kell arra, mi, pontosabban ki van a képen, mert az ő hozzájárulására szükség lehet.)  Elég a fotókat egyszer feltölteni a megfelelő (stockfotó) platformokra és indulhat az értékesítés.

Médiaként több helyről vásárolunk képeket. Bevételszerzésre kezdőknek a Dreamstime -ot ajánljuk, mely akár 60%-ot is kínál az exkluzív közreműködőknek.

Aki telefonnal próbálná meg, és arról közvetlenül töltené fel képeit, az kezdje az ingyenes Dreamstime alkalmazással (Android és iPhone).

Használata viszonylag egyszerű, rengeteg felhasználója van. A fotós közreműködői hírlevélre feliratkozva folyamatosan tájékoztat arról is milyen képekre van kereslet, és tanácsokkal segít, hogy minél jobb képek készülhessenek.

Az Általános Szerződési Feltételek teljes elolvasása, sőt értelmezése természetesen kötelező!

Akár profi fotós vagy, akár csak szeretsz fotózni szabadidődben, szép összeget kereshetsz, ha eladod fotóidat online – akár csúcskategóriás fényképezőgép nélkül is. Valójában, ha van egy jó telefonkamerád és biztos kezed, akkor már bejött. Jó fotózást!

(Támogatott tartalom.)

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Vörös Renátó

Vörös Renátó – Nap

Remeteévek és Skócia meghódítását követően jelent meg Vörös Renátó második szóló nagylemeze: Nap címmel.

Fonó Budai Zeneház

Az Ektar, Tóth Viktor és a Canarro a Fonóban

Világzene, kamarazene és improvizatív dzsessz is szerepel a Fonó Budai Zeneház kínálatában. Május második felében a fellépők között lesz az Ektar, Tóth Viktor és a Canarro is – közölték a szervezők kedden az MTI-vel.

Ez itt egy reklámhely ;)

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt