Kertész Iván – Rajtunk áll

Kertész Iván - Rajtunk áll
Z. László

Z. László

Az emberi különbségek elfogadásáért kampányol új dalával Kertész Iván.

Az emberi különbségek elfogadásáért kampányol új dalával Kertész Iván.

Kertész Iván A vörös haj és a szemüveg sokáig gúnyolódások céltáblája volt Kertész Iván életében. A különcségét most dalban énekli meg a Star Academy tehetségkutató egykori közönség kedvenc felfedezettje.

Főként a hajszíne miatt, sokszor bántották kiskorában iskola társai Ivánt – erről már több interjúban is beszélt. Most új dalával felszeretné nyitni a kirekesztő gondolkodású emberek szemét és ugyanakkor erőt próbál adni azoknak az embertársainak, akik hozzá hasonlóan valami miatt mások az átlagtól és ezt rosszul élik meg a mindennapokban…

A Hársházi Szabolcs – Kotsy Krisztina szerzőpárossal való közös munkánk lassan-lassan kiteljesedik és megírják szóról-szóra, hangról-hangra azt; ami az én érzéseimet képviseli. A “Rajtunk áll” című legújabb videoklipes dalommal megosztok a közönséggel egy nagyon mély darabot magamból.” – árulta el az énekes, aki a 2019-es évben tervezi megjelentetni első önálló zenei albumát….


Na most álljunk meg! Eddig szólt a sajtó hír, mit a  zene szerzőjétől (H. Szabolcs), kaptam. Követem közös munkáját Ivánnal és Krisztinával (pl: itt), de most az eddigiekhez képest is jobban fel kaptam a fejem, mert valamit nagyon eltaláltak. Az elején még nem éreztem a zene és a szöveg tökéletes összhangját (nekem kicsit sok a nyújtás, a magánhangzók hullámzása), de a refrén fejbe vert, pozitív értelemben: tökéletes összhang,  fülbemászó dallam, és igen jó zenei felépítés, de ami a legfontosabb; átjön (egy érzés). Szóval gratulálok mindannyiótoknak Szabolcs, és nagyon várjuk az albumot! Na de térjünk vissza a sajtó anyaghoz, még van egy sora:


A tervezett albumon ez a mély mondanivalójú dal is helyet kap majd:

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.