Z. László

Z. László

Az emberi különbségek elfogadásáért kampányol új dalával Kertész Iván.

Az emberi különbségek elfogadásáért kampányol új dalával Kertész Iván.

Kertész Iván A vörös haj és a szemüveg sokáig gúnyolódások céltáblája volt Kertész Iván életében. A különcségét most dalban énekli meg a Star Academy tehetségkutató egykori közönség kedvenc felfedezettje.

Főként a hajszíne miatt, sokszor bántották kiskorában iskola társai Ivánt – erről már több interjúban is beszélt. Most új dalával felszeretné nyitni a kirekesztő gondolkodású emberek szemét és ugyanakkor erőt próbál adni azoknak az embertársainak, akik hozzá hasonlóan valami miatt mások az átlagtól és ezt rosszul élik meg a mindennapokban…

A Hársházi Szabolcs – Kotsy Krisztina szerzőpárossal való közös munkánk lassan-lassan kiteljesedik és megírják szóról-szóra, hangról-hangra azt; ami az én érzéseimet képviseli. A “Rajtunk áll” című legújabb videoklipes dalommal megosztok a közönséggel egy nagyon mély darabot magamból.” – árulta el az énekes, aki a 2019-es évben tervezi megjelentetni első önálló zenei albumát….


Na most álljunk meg! Eddig szólt a sajtó hír, mit a  zene szerzőjétől (H. Szabolcs), kaptam. Követem közös munkáját Ivánnal és Krisztinával (pl: itt), de most az eddigiekhez képest is jobban fel kaptam a fejem, mert valamit nagyon eltaláltak. Az elején még nem éreztem a zene és a szöveg tökéletes összhangját (nekem kicsit sok a nyújtás, a magánhangzók hullámzása), de a refrén fejbe vert, pozitív értelemben: tökéletes összhang,  fülbemászó dallam, és igen jó zenei felépítés, de ami a legfontosabb; átjön (egy érzés). Szóval gratulálok mindannyiótoknak Szabolcs, és nagyon várjuk az albumot! Na de térjünk vissza a sajtó anyaghoz, még van egy sora:


A tervezett albumon ez a mély mondanivalójú dal is helyet kap majd:

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Bartók Béla magyar zene

Bartók-mellszobrot avattak Budapesten

Bartók művészete és tudományos teljesítménye nemcsak a magyar és az európai zenetörténet, hanem az egyetemes kultúra szempontjából is korszakalkotó jelentőségű.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt