Keresés
Close this search box.
A Magyar Kultúra Napja alkalmából a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ pályázatot ír ki 10-18 éves tanulóknak HIMNUSZ FILM címmel.

Film pályázatA Magyar Kultúra Napja alkalmából a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ pályázatot ír ki 10-18 éves tanulóknak HIMNUSZ FILM címmel.

Készítsetek olyan videó kisfilmet, amelyben teljes egészében elhangzik Kölcsey Ferenc Himnusza akár verses, akár zenés változatban.
A kisfilm bárhol és bármikor készülhet, felnőtt és diák szereplői is lehetnek. Az elkészült videókat címmel, iskolátok megnevezésével és a közreműködők felsorolásával küldjétek el a himnuszfilm@gmail.com e-mail címre.

A beküldési határidő: 2018. január 12.
A beküldött kisfilmek folyamatosan – érkezési sorrendben – felkerülnek a Klauzál Ház Facebook oldalára.

A legeredetibb videó díja:
A film rendezője részt vehet az RTL Klub 2019 új év köszöntő Himnusz filmjének forgatásán.
A film csapata 15 db mozijegyre szóló kupont kap a Cinema City Camponába.

Az RTL klub minden új esztendőt egy saját gyártású Himnusz filmmel köszönt, melyek minden évben egyedi művészeti alkotások. Ez adta a pályázat apropóját: készítsenek a 10-18 éves diákok is Himnusz filmet, melyben elhangzik Kölcsey Ferenc Himnuszának első versszaka, akár szövegesen, akár megzenésítve. Inspirációként egy példa: http://rtl.hu/embed/1087192

Részletek: http://klauzalhaz.hu/2017/11/20/filmezz-palyazat/

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt