GT Project – Az élet Rock & Roll (CD)

GT Project
Az album március 16-án jelenik meg, a lemezbemutató koncert aznap, a BackStage Pubban lesz 20 órai kezdettel.

GT Project - Az élet Rock & RollMárcius 16. -án jelenik meg a GT Project albuma Az élet Rock & Roll címmel. Aznap este 20 órai kezdettel lemezbemutató koncert a BackStage Pubban. Természetesen a helyszínen a CD meg is vásárolható.

A GT Project zenekar tagjai az elmúlt évtizedekben több népszerű formációban bizonyítottak, miközben meghatározó egyéniségei lettek a hazai zenei palettának. A Gönci Apuka György (gitár) és Talabér László (basszusgitár) (GT) nevével fémjelzett formációban Kalmár Géza kezeli a billentyűs hangszereket, Talabér Gábor dobol és a Felvidéki Rockszínház szólistája, Kozák Péter énekel. Ezek a zenészek mind „kipróbált, öreg rókák” a szakmában. Olyan zenekarokban játszottak, mint például a Rolls Frakció, a Tunyogi Rock Band, a P.Mobil, az Attila Fiai Társulat, de még sorolhatnánk jó néhány olyan együttest, melyekben kivívták a szakma és a közönség elismerését. A GT Project a koncertjein saját szerzeményeivel hódítja meg a közönséget immár harmadik éve, de a zenekarra jellemző dallamos hard rock dalok között alkalmanként felcsendülnek a magyar rockzene olyan örökzöldjei, melyeket más zenekarok nem játszanak.

Dallista:

1. Az élet Rock & Roll
2. Ég veled
3. Nehéz idők
4. Hegyeken át
5. Péntek éjjel
6. A szerelem
7. A király
8. Hajnali szél
9. Szabadon szállni
10. Az élet Rock & Roll [extra]

Közreműködik az utolsó dalban:
Tóth Reni, Sipos Péter, Kálmán György – ének

GT Project – Lemezbemutató koncert: facebook.com/events/1887477874694791/

Egy kis bemelegítő:

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Új zsinagóga Szeged

Zsidó kulturális fesztivált rendeznek Szegeden

Komoly- és könnyűzenei koncertek, könyvbemutatók és fotókiállítás várja június elejétől szeptember közepéig az érdeklődőket a Szegedi Zsidó Kulturális Fesztiválon – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

The Pontiac - Ablakomból

The Pontiac – Ablakomból

Hamarosan harmadik nagylemezével örvendezteti meg rajongóit a The Pontiac. Beharangozóként a zenekar újabb videóklippel készült, amit a korong egyik legmeghatározóbb, Ablakomból című dalához forgattak.

Palágyi Ildikó

Palágyi Ildikó: Körbeér

A kislemez Palágyi Ildikó – énekes-dalszerző – legszemélyesebb megéléseibe, történeteibe enged betekintést. Az album címadó dalához a saját teraszukon forgattak „home session” videót.

Vörös Renátó

Vörös Renátó – Nap

Remeteévek és Skócia meghódítását követően jelent meg Vörös Renátó második szóló nagylemeze: Nap címmel.