GT Project – Az élet Rock & Roll (CD)

GT Project
magyarzene

magyarzene

Az album március 16-án jelenik meg, a lemezbemutató koncert aznap, a BackStage Pubban lesz 20 órai kezdettel.

GT Project - Az élet Rock & RollMárcius 16. -án jelenik meg a GT Project albuma Az élet Rock & Roll címmel. Aznap este 20 órai kezdettel lemezbemutató koncert a BackStage Pubban. Természetesen a helyszínen a CD meg is vásárolható.

A GT Project zenekar tagjai az elmúlt évtizedekben több népszerű formációban bizonyítottak, miközben meghatározó egyéniségei lettek a hazai zenei palettának. A Gönci Apuka György (gitár) és Talabér László (basszusgitár) (GT) nevével fémjelzett formációban Kalmár Géza kezeli a billentyűs hangszereket, Talabér Gábor dobol és a Felvidéki Rockszínház szólistája, Kozák Péter énekel. Ezek a zenészek mind „kipróbált, öreg rókák” a szakmában. Olyan zenekarokban játszottak, mint például a Rolls Frakció, a Tunyogi Rock Band, a P.Mobil, az Attila Fiai Társulat, de még sorolhatnánk jó néhány olyan együttest, melyekben kivívták a szakma és a közönség elismerését. A GT Project a koncertjein saját szerzeményeivel hódítja meg a közönséget immár harmadik éve, de a zenekarra jellemző dallamos hard rock dalok között alkalmanként felcsendülnek a magyar rockzene olyan örökzöldjei, melyeket más zenekarok nem játszanak.

Dallista:

1. Az élet Rock & Roll
2. Ég veled
3. Nehéz idők
4. Hegyeken át
5. Péntek éjjel
6. A szerelem
7. A király
8. Hajnali szél
9. Szabadon szállni
10. Az élet Rock & Roll [extra]

Közreműködik az utolsó dalban:
Tóth Reni, Sipos Péter, Kálmán György – ének

GT Project – Lemezbemutató koncert: facebook.com/events/1887477874694791/

Egy kis bemelegítő:

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.