Friss, forró, félelmetes – ez Dzsúdló második megjelent albuma!

Dzsúdló Szörnyeteg

11 szám, 11 sláger?

A Szörnyeteg című albumon 11 saját szerzemény szerepel, amelyekből a Para, Állat és a Miért ne már korábban napvilágot látott. A lemezen közreműködött egy-egy dal erejéig Beck Zoli, Krúbi, illetve itt debütált Berta’Lami is. A Szörnyeteg a bennünk rejtőző antropomorf alakokat engedi szabadjára, a végeredmény egy sokszínű, izgalmas nagylemez lett.

A pop előadó második lemeze, a Szörnyeteg július 29-én látott napvilágot, bő egy évvel a bemutatkozó nagylemeze, a Fotofóbia megjelenése után.

– A Fotofóbiához képest jóval kiforrottabb anyag lett a Szörnyeteg. Mostanra érkeztünk meg, tapasztaltuk ki, hogy kik vagyunk, miben vagyunk jók, és hogy hányfelé tudunk nyúlni Tembóval. Sikerült levetkőzni minden szorongást, hogy bárkinek is megfeleljek a lemezzel, és el tudtam merülni abban, amit szeretek – zenélhettem – mondta a második lemezéről Dzsúdló.

A Szörnyetegen 11 dal debütált, amelyek egy képzeletbeli a-b oldalon helyezkednek el: az ’a’ korongon az önfeledtebb, fényes, jobb flessek kaptak helyet, míg a ’b’ oldalon a komolyabb, besüppedő, szorongós dalok találhatóak. A lemezre három feat is került.

– Sokat gondolkoztam azon, hogy ha feat-elnék valakivel, az hogy nézne ki. Nagyon fontos volt számomra, hogy olyan valakivel dolgozzak, akivel 100%-ban rezonálni tudok. Mindegyik feat-nél benne volt a pakliban, hogy elkezdünk valamin dolgozni, de lehet, hogy nem lesz belőle semmi. Aztán persze lett – tette hozzá az énekes.

Majd úgy folytatta a sajtóanyagban: – A Zoli esetében hatalmas élmény volt egy olyan emberrel dolgozni, aki az apám lehetne, akinek a zenéjén szocializádlótam, és ráadásul aki ugyanúgy áll a zenéhez, mint én, hatalmas élmény volt. Tök jó energiák voltak a közös alkotásoknál, és pont az jött ki, amit szerettünk volna., az összes feat (Beck Zoli, Krúbi, Berta’Lami) kedves része, emléke a lemeznek.

Az album visszatérő témája, hogy egy ember nem lehet egy valami, hanem végtelen rétegből, alteregóból áll.

– Csinálhatok ezen a lemezen pop punkot, trapet, vagy bármi mást, megférnek egymás mellett, mert erről szól a pop zene. Minél több cuccból táplálkozom, minél több alapanyagot töltök össze, annál nagyobbra növök. Ezt fedi le a szörny motívum is – sok kis puzzle-ből építem fel magam, számos réteg kerül egymásra, és ahogy bontod le ezeket, mindig találsz parább, ijesztőbb verziókat – magyarázta az előadó.

– Úgy érzem, hogy amit ezen a lemezen csinálunk, azt mi csináljuk a legjobban. Így képzelem el 2021-ben a popot, mint ami ez a lemez egyben – foglalta össze Dzsúdló.

A Szörnyeteg elérhető a digitális platformokon és CD formátumban is, illetve Dzsúdló augusztus 27-i Budapest Parkos lemezbemutató koncertje után debütálnak a Szörnyeteg bakelitek is!

Több szám már korábban megjelent!

Ska-buzdítás!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Drevko faldekoráció, kép

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.

Karácsonyi koncert Oroszlányban

3 évszázad legszebb karácsonyi dalai

Thén Róbert (ének) és Orbán Gábor (orgona) előadásában többek közt olyan dalok csendülnek fel, mint Schubert Ave Máriája, vagy az Adeste fideles.

Gorlo Volka

Gorlo Volka és a Titok, avagy a múltadban jártam

Két évvel bemutatkozó anyaguk után ismét egy kiadvánnyal örvendeztette meg közönségét a felvidéki Gorlo Volka. A Titok című album úgy mutatja meg a formáció újabb oldalát, hogy közben hű marad a csapat jól ismert zeneiségéhez.