magyarzene

magyarzene

Orosháza hangja most sem okozott csalódást!

Még csak 17 éves, de már hatalmas siker előtt áll az orosházi lány!

Már az X-Faktor versenye alatt megjelent Nejad Flóra első saját száma, a Mocskos pénz, melyet Burai Krisztián szerzett.

A közös munka sikere után úgy döntöttek, újra összefognak, ám ezúttal már együtt jegyzik a dalszöveget.

Nagyon különleges volt az alkotási folyamat, mintha végig egymás mondatait egészítettük volna ki

– mesélte Flóra.

Mindkettőnkből egészen mély érzések törtek a felszínre írás közben.

Videó ITT


A Bevallom című szerzeményben azokról a románcokról mesélnek, melyek ugyan tündérmesébe illően kezdődnek, végül csalódással érnek véget.

Azt a pillanatot szerettük volna megragadni, amikor az ember rájön, mégsem igaz, amit a viszonyukról hitt, de bármennyire is bántja ez, idővel továbblép és elfogadja, ennek így kellett történnie

– mondta Flóra.

Krisztián pedig hozzátette, a Bevallom a lányok oldaláról mutatja be a szakításokat. A dalszerző szerint Flóra azonnal átérezte a dal szellemiségét.

Az énekesnő jelenleg Szegeden jár középiskolába, hamarosan érettségizni fog és döntenie kell a továbbtanulásáról.

Szeretnék Budapestre költözni és egyetemre járni. A szüleim az egészségügyben dolgoznak és elképzelhető, hogy követem a példájukat és gyógyszerész szakra jelentkezem.

Flóra jövőbeli tervei között természetesen komoly szerepe van a médiának és a zenének is, a következő hónapokban több új dallal is jelentkezik majd.

Remélem, hogy hamarosan élőben is előadhatom ezeket a számokat

– tette hozzá.

Tabatabai Nejad Flóra (Orosháza, 2004. augusztus 19. –) abszolút hallását és zenei tehetségét már a bölcsődében felfedezték. Négyéves korában íratták be szülei a Király Königh Péter zeneiskola előkészítőjébe. Egy évvel később kezdett zongorázni.

2013-ban nyolcévesen, a mezőny legfiatalabb résztvevőjeként tűnt fel a TV2 Az ének iskolája című műsor első évfolyamában, ahol Szandi mentoráltjaként a döntőbe jutott.

2016-ban a Tv2 Sztárban sztár +1 kicsi című műsor első évadában Király Linda partnereként lépett fel, itt a tíz héten át tartó műsor ötödik fordulójában a Pocahontas című film Ezer színnel száll a szél című egyedül előadott dalával a forduló győztese lett.

A versenysorozaton szerzett összpontszámuk alapján bejutottak a kábeltévés rekordnézettséget hozó műsorsorozat legjobb öt résztvevő közé.

Első lemeze 2013-ban jelent meg, és ugyanebben az évben készült el első videóklipje.

2013-ban duettet énekelt St. Martin jubileumi albumán, amelyről videófelvétel is készült.

A Kaunas Talent nemzetközi énekversenyen 2017 novemberében a három nagydíj egyikét, az “In Memoriam” verseny fődíját nyerte meg. A 13–30 év közötti korosztályt képviselő 62 énekes közül választotta ki a zsűri az abszolút győztesnek.

2021-ben elindult az RTL Klub tehetségkutató műsorának, az X-Faktornak a 10. évadában, amelyen Puskás Peti mentoráltjakánt az élő showban a második körig, a legjobb nyolc versenyző közé jutott.

Újabb dalt készített Orosháza hangja, reméljük, most sem okozott csalódást!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt