Csalódások ihlették Flóra új klipjét

Flóra
Orosháza hangja most sem okozott csalódást!

Még csak 17 éves, de már hatalmas siker előtt áll az orosházi lány!

Már az X-Faktor versenye alatt megjelent Nejad Flóra első saját száma, a Mocskos pénz, melyet Burai Krisztián szerzett.

A közös munka sikere után úgy döntöttek, újra összefognak, ám ezúttal már együtt jegyzik a dalszöveget.

Nagyon különleges volt az alkotási folyamat, mintha végig egymás mondatait egészítettük volna ki

– mesélte Flóra.

Mindkettőnkből egészen mély érzések törtek a felszínre írás közben.

Videó ITT


A Bevallom című szerzeményben azokról a románcokról mesélnek, melyek ugyan tündérmesébe illően kezdődnek, végül csalódással érnek véget.

Azt a pillanatot szerettük volna megragadni, amikor az ember rájön, mégsem igaz, amit a viszonyukról hitt, de bármennyire is bántja ez, idővel továbblép és elfogadja, ennek így kellett történnie

– mondta Flóra.

Krisztián pedig hozzátette, a Bevallom a lányok oldaláról mutatja be a szakításokat. A dalszerző szerint Flóra azonnal átérezte a dal szellemiségét.

Az énekesnő jelenleg Szegeden jár középiskolába, hamarosan érettségizni fog és döntenie kell a továbbtanulásáról.

Szeretnék Budapestre költözni és egyetemre járni. A szüleim az egészségügyben dolgoznak és elképzelhető, hogy követem a példájukat és gyógyszerész szakra jelentkezem.

Flóra jövőbeli tervei között természetesen komoly szerepe van a médiának és a zenének is, a következő hónapokban több új dallal is jelentkezik majd.

Remélem, hogy hamarosan élőben is előadhatom ezeket a számokat

– tette hozzá.

Tabatabai Nejad Flóra (Orosháza, 2004. augusztus 19. –) abszolút hallását és zenei tehetségét már a bölcsődében felfedezték. Négyéves korában íratták be szülei a Király Königh Péter zeneiskola előkészítőjébe. Egy évvel később kezdett zongorázni.

2013-ban nyolcévesen, a mezőny legfiatalabb résztvevőjeként tűnt fel a TV2 Az ének iskolája című műsor első évfolyamában, ahol Szandi mentoráltjaként a döntőbe jutott.

2016-ban a Tv2 Sztárban sztár +1 kicsi című műsor első évadában Király Linda partnereként lépett fel, itt a tíz héten át tartó műsor ötödik fordulójában a Pocahontas című film Ezer színnel száll a szél című egyedül előadott dalával a forduló győztese lett.

A versenysorozaton szerzett összpontszámuk alapján bejutottak a kábeltévés rekordnézettséget hozó műsorsorozat legjobb öt résztvevő közé.

Első lemeze 2013-ban jelent meg, és ugyanebben az évben készült el első videóklipje.

2013-ban duettet énekelt St. Martin jubileumi albumán, amelyről videófelvétel is készült.

A Kaunas Talent nemzetközi énekversenyen 2017 novemberében a három nagydíj egyikét, az „In Memoriam” verseny fődíját nyerte meg. A 13–30 év közötti korosztályt képviselő 62 énekes közül választotta ki a zsűri az abszolút győztesnek.

2021-ben elindult az RTL Klub tehetségkutató műsorának, az X-Faktornak a 10. évadában, amelyen Puskás Peti mentoráltjakánt az élő showban a második körig, a legjobb nyolc versenyző közé jutott.

Újabb dalt készített Orosháza hangja, reméljük, most sem okozott csalódást!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Drevko faldekoráció, kép

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.

Gorlo Volka

Gorlo Volka és a Titok, avagy a múltadban jártam

Két évvel bemutatkozó anyaguk után ismét egy kiadvánnyal örvendeztette meg közönségét a felvidéki Gorlo Volka. A Titok című album úgy mutatja meg a formáció újabb oldalát, hogy közben hű marad a csapat jól ismert zeneiségéhez.