Elkészült az új Cimbaliband lemez, a Szabadon

Cimbaliband zenekar: Szabadon
Z. László

Z. László

Kommunikátor - Onmediaweb
A zenekar próbálta hasznosan tölteni a pandémia által keletkezett űrt. Elkészült az új Cimbaliband lemez, a Szabadon.

A Szabadon karácsony előtt jelent meg a Fonó Budai Zeneház gondozásában. A megjelenést követően, januárban, a Cimbaliband Magyarországot képviselte a Dubaji Világkiállításon, ahol már játszották az új dalokat az új CD-ről.

Az igazi lemezbemutató koncert 2022. február 18-án 20 órakor lesz a Fonóban (1116 Bp. Sztergova u. 3),

A Szabadon lemez fő csapásvonala továbbra is a népzene és a cimbalom, amit most megfűszereztek egy kis ethno jazz-el! Az én egyik kedvencem az Átokháza című dal, de nem kell megijedni, vannak vidámabb nóták is azonknak akik a pincében járnának rock&roll-t.

Ím a lemez, a dalokhoz készült klipekkel:  youtube.com/playlist

A Cimbaliband közel 15 éves múltja alatt minden esetben a népzene, az élő zene, és hungarikum hangszerünk, a cimbalom népszerűsítése, közönséggel való megismertetése állt a középpontban. A banda minden tagjának erős személyes kötődése van az autentikus magyar népzenéhez, többen a mai napig is művelik, oktatják ezt a műfajt is, a világzene mellett.

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Drevko faldekoráció, kép

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.

Gorlo Volka

Gorlo Volka és a Titok, avagy a múltadban jártam

Két évvel bemutatkozó anyaguk után ismét egy kiadvánnyal örvendeztette meg közönségét a felvidéki Gorlo Volka. A Titok című album úgy mutatja meg a formáció újabb oldalát, hogy közben hű marad a csapat jól ismert zeneiségéhez.