Keresés
Close this search box.

Cserpes Laura valamire készül

Cserpes Laura
Z. László

Z. László

Kommunikátor - Onmediaweb
A Sztárportré című műsorban kérdezte Molnár Szabolcs Cserpes Laurát a vállalkozó szellemiségről. Úgy tűnik Laura tervez valamit a zenén kívül.

A Sztárportréban Molnár Szabolcs mindig meg tud lepni. Nem a szokásos, sőt egyáltalán nem a (szennyes) bulvár vonalat követi. Őszintén beszélget, máshol nem hallható kérdéseket tesz fel, és mindezt szeretettel teszi. Szeretettel mind a sztárvendég, mind a nézők irányába. A legutóbbi adás egyik vendége volt Cserpes Laura énekesnő, a műsor témája pedig a vállalkozó szellem.

Részlet a műsorból:

Cserpes Laura: Ez a vállalkozó szellemiség nyilván a családunkban ott van, hiszen az édesapám felépített a nulláról egy olyan dolgot, ami az ő vállalkozó szellemiségének és hitének volt köszönhető.

Molnár Szabolcs: Beszélt hozzátok egyébként úgy, hogy kislányom, gyermekeim; azt mindig jegyezzétek meg, hogy ezt így és így kell csinálni. Mondott bármit is ami ezzel a világgal kapcsolatos?

Cserpes Laura: Az édesapámat én egy nagyon bölcs embernek tartom, és ő egyébként tényleg egy példakép. Számomra minden szempontból, de legfőképpen azért, mert hiába jutott el valahonnan valahová, ő ugyanaz az ember maradt. Sok bölcs tanácsot adott nekem, de inkább ezek ilyen vicces mondatok. Az egyik kedvencem, mikor valami nagy dilemmában vagyok és megkérdezem: szerinted apa ez így jó lenne. És akkor – így néz -:

Nem tudom, úgy csináld, hogy jó legyen!

A műsorból, még kiderül, hogy Laurának sok kreatív ötlete van, azokat komolyan veszi, bár gyakorolnia kell, hogy erősen higgyen is bennük. A zenében is jönnek újabb dolgai, de egy teljesen új történetben, ami most van kibontakozóban az életében tud nagyban gondolkozni. Ebben nagyobb missziót lát, mint a zenében. Persze sokat még nem árult el a dologról, de az kiderül mi van, ha elfordul a hajó.

A Sztárportré adásait hetente láthatjátok a jelentősebb körzeti, közösségi televíziókban valamint a Fix TV -n és a Hatos Csatornán, valamint hallhatjátok a vidéki rádiókban. Na meg itt:

youtube.com/watch?v=381vmgj6TE8

Molnár Szabolcs

 A szerkesztő-műsorvezető; Molnár Szabolcs

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Fonogram -Magyar Zenei Díj

Megvannak a 2024-es Fonogram-jelöltek!

2024. április 27-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítéltFonogram -Magyar Zenei Díjat.

Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi

„Mint a kés a vajban” – megjelent a CSILLAGTÚRA

Március 21-én jelent meg Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi közös projektjének legújabb gyümölcse, a CSILLAGTÚRA, amely nemcsak azért különleges, mert ezúttal Péter is énekel, hanem mert a HIPERKARMA zenekar játszotta fel a zenét.