Az "A.O.B." egy igazi kreatív zenei szellemi műhely, ami nyitva áll más előadók előtt is, ha friss hangzással szeretnék megtölteni repertoárjukat!

Atr of Beats zenekarAz Art of Beats viszonylag rövid létezése ellenére igen termékeny. 2015-ben és 2016-ban három-három videopremierjük került fel a Youtube-ra, illetve az ország számos rádióadójának műsorára. Emellett segédkeznek más előadók zenei karrierjének elindulásában.
Az „A.O.B.” egy igazi kreatív zenei szellemi műhely, ami nyitva áll más előadók előtt is, ha friss hangzással szeretnék megtölteni repertoárjukat!

Az Art of Beats megalakításának célja, hogy meglehetősen gyakorta szülessenek dalok, remixek, igényesen, nagyon mai életérzéssel. A formáció törekvése, hogy a közérthető, előremutató popzenét a mai, divatos elektronikus hangzással vegyítsék.

A duó reméli, nem túlzó az “Ütemek művészete” elnevezés… Zenéik -akár csak az életük – lüktet, vibrál, minden egyes percben valami új és izgalmas dolog felé kacsint.

A szövegek fontos részei a daloknak. Az Art of Beats igyekszik az ezerszer elcsépelt sablonokat kerülni. Dalszövegeiket Szemenyei Vivien írja és adja elő, az élet minden szegletéről, elsősorban magyar nyelven, de az angol nyelvet is tökéletesen ismeri és használja!

“Vien” – az éneklésen túl – több előadó szövegét is megalkotta. Az Art of Beats mellett saját, akusztikus hangzású Vien Dans Crew formációjával is járja az ország klubjait.

„Peet” (Billentyűs és ütőhangszerek) az Art of Beats zenei hangzásának felelőse és kreativ motorja.

facebook.com/artofLIVEbeats/

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Új zsinagóga Szeged

Zsidó kulturális fesztivált rendeznek Szegeden

Komoly- és könnyűzenei koncertek, könyvbemutatók és fotókiállítás várja június elejétől szeptember közepéig az érdeklődőket a Szegedi Zsidó Kulturális Fesztiválon – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

The Pontiac - Ablakomból

The Pontiac – Ablakomból

Hamarosan harmadik nagylemezével örvendezteti meg rajongóit a The Pontiac. Beharangozóként a zenekar újabb videóklippel készült, amit a korong egyik legmeghatározóbb, Ablakomból című dalához forgattak.

Palágyi Ildikó

Palágyi Ildikó: Körbeér

A kislemez Palágyi Ildikó – énekes-dalszerző – legszemélyesebb megéléseibe, történeteibe enged betekintést. Az album címadó dalához a saját teraszukon forgattak „home session” videót.

Vörös Renátó

Vörös Renátó – Nap

Remeteévek és Skócia meghódítását követően jelent meg Vörös Renátó második szóló nagylemeze: Nap címmel.