Art of Beats

magyarzene

magyarzene

Az "A.O.B." egy igazi kreatív zenei szellemi műhely, ami nyitva áll más előadók előtt is, ha friss hangzással szeretnék megtölteni repertoárjukat!

Atr of Beats zenekarAz Art of Beats viszonylag rövid létezése ellenére igen termékeny. 2015-ben és 2016-ban három-három videopremierjük került fel a Youtube-ra, illetve az ország számos rádióadójának műsorára. Emellett segédkeznek más előadók zenei karrierjének elindulásában.
Az “A.O.B.” egy igazi kreatív zenei szellemi műhely, ami nyitva áll más előadók előtt is, ha friss hangzással szeretnék megtölteni repertoárjukat!

Az Art of Beats megalakításának célja, hogy meglehetősen gyakorta szülessenek dalok, remixek, igényesen, nagyon mai életérzéssel. A formáció törekvése, hogy a közérthető, előremutató popzenét a mai, divatos elektronikus hangzással vegyítsék.

A duó reméli, nem túlzó az “Ütemek művészete” elnevezés… Zenéik -akár csak az életük – lüktet, vibrál, minden egyes percben valami új és izgalmas dolog felé kacsint.

A szövegek fontos részei a daloknak. Az Art of Beats igyekszik az ezerszer elcsépelt sablonokat kerülni. Dalszövegeiket Szemenyei Vivien írja és adja elő, az élet minden szegletéről, elsősorban magyar nyelven, de az angol nyelvet is tökéletesen ismeri és használja!

“Vien” – az éneklésen túl – több előadó szövegét is megalkotta. Az Art of Beats mellett saját, akusztikus hangzású Vien Dans Crew formációjával is járja az ország klubjait.

“Peet” (Billentyűs és ütőhangszerek) az Art of Beats zenei hangzásának felelőse és kreativ motorja.

facebook.com/artofLIVEbeats/

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.