Keresés
Close this search box.

Természetbe csalogat a Follow The Flow

A Follow The Flow bejárta a legszebb hazai tájakat, és elhozta nekünk!

Az együttes legújabb szerzeménye, a >>Régi mese<< Magyarország mesés tájai és természeti kincsei előtt tiszteleg. A szám a Varázslatos Magyarország megbízásából készült.

– Mindannyiunk számára fontos a természet, sok időt töltünk a szabadban. A Régi mesével szeretnénk ráébreszteni a hallgatóságot arra, hogy milyen csodálatos helyek vesznek minket körül az országhatáron belül is, amiket érdemes látni, megörökíteni, és ezáltal védeni! – foglalta össze a dal üzenetét Szakács Gergő. – A vírushelyzet miatti bezártság alatt még fontosabb szerepe van a természetnek, még többen szabadulnak ki a zöld területekre, így kifejezetten aktuális volt a dal mondanivalója – tette hozzá BLR.

A Varázslatos Magyarország a fotózáson keresztül biztatja arra az embereket, hogy menjenek ki a természetbe és örökítsék meg az ország nemzeti parkjainak szépségeit. A Régi meséhez készült klip a VM fotópályázat díjátadóján debütált, a videóban a 2020-as fotópályázat nyertes darabjai is szerepet kaptak.

– Különleges élmény volt a győztes fotókkal szerepelni. A szünetekben újra és újra néztem a fényképeket, teljesen lenyűgöztek. Örülök, hogy a klipbe is bekerültek, így még hitelesebben adják át az üzenetet, hogy mennyire is varázslatos Magyarország – tette hozzá Fura Csé.

Új dalukban a tökéletes nőt kutatják – a matek segítségével!

Hírek | Magyarzene.eu 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

A Fonogram '24 nyertesei

Ők lettek az idei Fonogram-díj nyertesei

Huszonegyedik alkalommal, ezúttal a budapesti Barabás Villa patinás falai között adták át a Fonogram – Magyar Zenei Díjakat. A díjhoz saját nap dukál. így a

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Fonogram -Magyar Zenei Díj

Megvannak a 2024-es Fonogram-jelöltek!

2024. április 27-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítéltFonogram -Magyar Zenei Díjat.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt