Keresés
Close this search box.

Igényes metál a Mobilmánia új dala

Mobilmánia
Augusztus 7-én dal- és klippremiert tartott a Mobilmánia zenekar.

MobilmániaAugusztus 7-én dal- és klippremiert tartott a Mobilmánia zenekar. A Holnap a roncsokból című számuk a karantén idején íródott, a hozzá forgatott klipben pedig a tagok home videói is láthatók.

„Különös időszakban, különös körülmények között készült” – ajánlja Facebook oldalán új dalát a csapat. Zenéjét Zeffer András és Gamsz Árpád, szövegét Horváth Attila írta. Minden tekintetben igényesen megalkotott dallal örvendeztették meg a rajongókat a szerzők. Briliáns hangszeres játék, komoly mondanivalóval bíró szöveg, és Gamsz Árpád énekes káprázatos előadása jellemzi a most bemutatott produkciót.

Élőkoncerten legközelebb augusztus 22-én Szentesen lehet velük találkozni, majd ezt követően fellépnek többek közt Miskolcon és Debrecenben.

A Mobilmánia 2008-ban alakult egykori P. Mobil-tagokból, repertoárjukat is P.Mobil slágerekre építették. Bemutatkozó koncertjüket 2008 tavaszán Székesfehérváron tartották, sikereik nyomán hamarosan ajánlatot kaptak lemez megjelentetésre. Ekkor döntöttek új szerzemények készítése mellett, albumuk pedig 2008 decemberében jelent meg Ez a mánia címmel. Később még három stúdió- és egy válogatás albumuk jelent meg, valamint koncertfelvételek DVD és 3D Bluray formában. Többször történt tagcsere a zenekarban. Jelenleg Gamsz Árpád (ének, gitár), Zeffer András (billentyűs hangszerek, ének), Kékesi ‘Bajnok’ László (basszusgitár, ének), Donászy Tibor (dobok), Nusser Ernő (gitár) és Vikidál Gyula (ének, örökös alapító) alkotja a Mobilmánia zenekart.

(Fotó: Mobilmánia Facebook oldala)
Forrás: pannonhirnok.com/igenyes-metal-a-mobilmania-uj-dala/

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Ők is ott lesznek a Lövérek rétjein

Urbán Fesztivál 75 helyszínen 300 programmal

Teljes a Volt-utód SopronFest programja, exkluzív fellépések színesitik a programot Nemcsak új, de minden elemében újszerű, „urbán fesztivál” születik Sopronban. A soproni utcák, terek, klubok,

A Fonogram '24 nyertesei

Ők lettek az idei Fonogram-díj nyertesei

Huszonegyedik alkalommal, ezúttal a budapesti Barabás Villa patinás falai között adták át a Fonogram – Magyar Zenei Díjakat. A díjhoz saját nap dukál. így a

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.