Keresés
Close this search box.
A Pitvipers zenekar 3 bősi fenegyerek punk 'n' roll triója.

A Pitvipers zenekar 3 bősi fenegyerek, azaz Mészáros “Mészi” Dávid, Bodó “Atosz” Atilla, Varga “Pikacsu” Virág nemrégiben alakult punk ‘n’ roll triója, akiknek elsődleges céljuk, hogy kicsi pörgést és színezetet vigyenek az eltunyult és teljesen a mainstream irányába tolódott felvidéki zenébe. A bandát megelőzte Atosz és Mészi barátsága, ami alapul szolgált előző zenekaruknak, mely NoiseZ-ként volt ismert és számos koncerttel és némi helyi ismeretséggel büszkélkedhetett a maga korában. A mindössze két éves fennállása alatt (2013-2015), zenei kezdetlegessége és a tagok rátermettsége miatt jövője már nagyon korán megkérdőjeleződött. A két srác ezek után több meghiúsult próbálkozás után külön utakon folytatta útját. Atosz a csiliznyáradi Parasomniában gyűjtötte tapasztalatait, míg Mészi egy névtelen blues bandában csiszolódott.  Aztán 2017 őszén felvetődött a Pitvipers ötlete, ahol végül a basszusgitárosi posztot 2018 tavaszán Varga Virág foglalta el, akinek stílusa és basszusjátéka úgy passzolt bele ebbe a közegbe, mint ha mindig is velük játszott volna.

Pitvipers - BősElső publikált (és a cikk írásának pillanatában egyetlen) számuk 2018. júniusában jelent meg “Stains” című nóta, aminek mondanivalója akár a banda kialakulásáig elvezető rögös út is lehetne. Fő gondolata viszont az, hogy túl sok elvesztegetett idő van a világban, hogy emberek múlnak el anélkül, hogy megvalósították volna azt, amit igazán szerettek volna az életüktől és anélkül, hogy tudatosították volna, hogy csak “foltok” (angolul Stains) az idő végtelen szövetén.

 

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Ők is ott lesznek a Lövérek rétjein

Urbán Fesztivál 75 helyszínen 300 programmal

Teljes a Volt-utód SopronFest programja, exkluzív fellépések színesitik a programot Nemcsak új, de minden elemében újszerű, „urbán fesztivál” születik Sopronban. A soproni utcák, terek, klubok,

A Fonogram '24 nyertesei

Ők lettek az idei Fonogram-díj nyertesei

Huszonegyedik alkalommal, ezúttal a budapesti Barabás Villa patinás falai között adták át a Fonogram – Magyar Zenei Díjakat. A díjhoz saját nap dukál. így a

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt