Keresés
Close this search box.
Pásztor Anna a Sztárportréban beszél testi és lelki élvezetekről, mélységről és magasságról, kegyelemről...

Pásztor AnnaPásztor Anna: “Szeretek megfürdőzni ugyanúgy a lelki élvezetekben mint a fizikai élvezetekben. A lelki mélységeket nem nagyon lehet akarni. A testieket sokkal könnyebb előállítani, mert ezzel van körülvéve az ember, és bármit levehet a polcról.

A lelki mennyiségeket ki kell érdemelni az élettől.

Amikor dobódik a mélység és magasság, lelki szempontból, azt el kell fogadni, és annak örülni kell. Nyilván nagyon nehéz egy nagy mélységnek örülni, viszont azt már megtanultam, hogy azok a legnagyobb privilégiumok az életben, amikor az ember egy igazi hatalmas nagy szakadék fenekéről feljön, és látja a mélység gyönyörűségeit.

A kegyelem…

Ez egy olyan fajta ajándékozási rítus az élettől, ami eladdig nem jön el, amíg te meg nem köszönöd a történést. Ha nagyon mély a történés, nagyon nehéz és fájdalmas, akkor borzasztó nehéz megköszönni, és hálásnak lenni érte. De amikor felülkerekedsz a saját magad kicsinyességén, és azt mondod, hogy annyira fáj, hogy már gyönyörű és köszönöm, akkor egyszer csak kinyílnak az ajtók, tűzijáték, konfetti, és az öreg odajön hozzád, és azt mondja: bravó!

A riport:

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Ők is ott lesznek a Lövérek rétjein

Urbán Fesztivál 75 helyszínen 300 programmal

Teljes a Volt-utód SopronFest programja, exkluzív fellépések színesitik a programot Nemcsak új, de minden elemében újszerű, „urbán fesztivál” születik Sopronban. A soproni utcák, terek, klubok,

A Fonogram '24 nyertesei

Ők lettek az idei Fonogram-díj nyertesei

Huszonegyedik alkalommal, ezúttal a budapesti Barabás Villa patinás falai között adták át a Fonogram – Magyar Zenei Díjakat. A díjhoz saját nap dukál. így a

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.