Keresés
Close this search box.

Budafok-Tétényi Tavaszi Művészeti Fesztivál

Tavaszi fesztivál- Klauzál Ház
Már javában zajlik a Budafok-Tétényi Művészeti Fesztivál a Klauzál Házban. Május hónapban egymást követik a művészeti programok jobbnál jobb zenei produkciókkal.

Művészeti FesztiválMár javában zajlik a Budafok-Tétényi Művészeti Fesztivál a Klauzál Házban (22. kerület). Május hónapban egymást követik a művészeti programok kicsiknek és nagyoknak, természetesen jobbnál jobb zenei produkciókkal. Íme néhány ajánlat a hónap második felére:

– május 18. péntek 19.00

Kökény Attila és a Budafok Big Band koncert
A zenei exkluzív eseményen a húsz fős big band formáció a jazz és swing nagyágyúival egészül ki.
Vendégek:
Kökény Attila – ének,
Juhász Attila – zongora
Jász András – szaxofon

– május 23. szerda 20.00

Kiscsillag: Dalok Párban koncert – Lovasi András projekt
Lovasi András Kossuth-díjas magyar zenész, énekes. Az 1987-ben alakult Kispál és a Borz együttes énekese, basszusgitárosa és dalszerzője, valamint a 2005-ben alakult Kiscsillag zenekar gitárosa, énekese, zeneszerzője. “Dalok párban… című koncerttel érkeznek a Klauzál Házba, ahol a dalok témája körbe járja – elvágyódást, utazást, maradást, szerelemet, szerelem nélküliséget, egyedüllétet, közös ügyeket. A farm ahol élünk (na jó az nem) de majd minden sorra kerül, amibe a dalok szövegírója Lovasi András belebotlott 30 éves pályája során. Minden témához két (van hogy három is) dal tartozik. Pont azért, hogy régi és új dalok találkozzanak, összevitatkozzanak és továbbgondolhassuk, hogy is van az igazán, amit egyszer már tudni vagy érezni véltünk.” – Lovasi András.

– május 25. péntek 19.00

The Carbonfloors zenekar#Hali Budafok – The Carbonfools koncert és Gasztroplacc
The Carbonfools egy magyar, elsősorban elektronikus zenei együttes. Zenéjük a rock, blues, reggae, dub, disco, folk, ethno, darkwave és a mai modern elektronikus műfajok egyvelege. Tizenkét év sikerszéria után öt nagylemezzel, több milliós Youtube nézettséggel és számos rádiós slágerrel (Hideaway, Sunset, Clublights) a hátuk mögött végre hozzánk is ellátogat a Carbonfools. Jól szól a banda a vaskosabb és keményeb hangú új énekessel Fóris-Ferenczi Gáborral, aki a korábbi Fehér Balázst váltotta a zenekarban.
#csocsó #sörpong #kézműves hamburger #streetfood
A belépés díjtalan

Teljes program: klauzalhaz.hu/category/Tavaszi-Fesztival/

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Fiúk zenekar

Fiúk – Paralízis dal- és klippremier

A földalatti popot játszó Fiúk zenekar új dala egy olyan traumát dolgoz fel, ami az alvásparalízissel jár – sokakban ugyanis ily formában jelenik meg a hétköznapok frusztrációja.

Dresch Quartet

Új kompozíció a Dresch Quartettől

Új kompozíció a Dresch Quartet hamarosan megjelenő Live in London című koncertalbumáról. Március 8-án jelenik meg a Live in London című album.

Teddy Harpo gitárral

Grind by Teddy Harpo

Medve Balázsnak – Teddy Harpo -van már néhány magyar a dal a fiókjában. Népzenei átdolgozások, saját szövegek, de egyelőre az angol számokat játsza.