Budafok-Tétényi Tavaszi Művészeti Fesztivál

Tavaszi fesztivál- Klauzál Ház
magyarzene

magyarzene

Már javában zajlik a Budafok-Tétényi Művészeti Fesztivál a Klauzál Házban. Május hónapban egymást követik a művészeti programok jobbnál jobb zenei produkciókkal.

Művészeti FesztiválMár javában zajlik a Budafok-Tétényi Művészeti Fesztivál a Klauzál Házban (22. kerület). Május hónapban egymást követik a művészeti programok kicsiknek és nagyoknak, természetesen jobbnál jobb zenei produkciókkal. Íme néhány ajánlat a hónap második felére:

– május 18. péntek 19.00

Kökény Attila és a Budafok Big Band koncert
A zenei exkluzív eseményen a húsz fős big band formáció a jazz és swing nagyágyúival egészül ki.
Vendégek:
Kökény Attila – ének,
Juhász Attila – zongora
Jász András – szaxofon

– május 23. szerda 20.00

Kiscsillag: Dalok Párban koncert – Lovasi András projekt
Lovasi András Kossuth-díjas magyar zenész, énekes. Az 1987-ben alakult Kispál és a Borz együttes énekese, basszusgitárosa és dalszerzője, valamint a 2005-ben alakult Kiscsillag zenekar gitárosa, énekese, zeneszerzője. “Dalok párban… című koncerttel érkeznek a Klauzál Házba, ahol a dalok témája körbe járja – elvágyódást, utazást, maradást, szerelemet, szerelem nélküliséget, egyedüllétet, közös ügyeket. A farm ahol élünk (na jó az nem) de majd minden sorra kerül, amibe a dalok szövegírója Lovasi András belebotlott 30 éves pályája során. Minden témához két (van hogy három is) dal tartozik. Pont azért, hogy régi és új dalok találkozzanak, összevitatkozzanak és továbbgondolhassuk, hogy is van az igazán, amit egyszer már tudni vagy érezni véltünk.” – Lovasi András.

– május 25. péntek 19.00

The Carbonfloors zenekar#Hali Budafok – The Carbonfools koncert és Gasztroplacc
The Carbonfools egy magyar, elsősorban elektronikus zenei együttes. Zenéjük a rock, blues, reggae, dub, disco, folk, ethno, darkwave és a mai modern elektronikus műfajok egyvelege. Tizenkét év sikerszéria után öt nagylemezzel, több milliós Youtube nézettséggel és számos rádiós slágerrel (Hideaway, Sunset, Clublights) a hátuk mögött végre hozzánk is ellátogat a Carbonfools. Jól szól a banda a vaskosabb és keményeb hangú új énekessel Fóris-Ferenczi Gáborral, aki a korábbi Fehér Balázst váltotta a zenekarban.
#csocsó #sörpong #kézműves hamburger #streetfood
A belépés díjtalan

Teljes program: klauzalhaz.hu/category/Tavaszi-Fesztival/

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Muzsikál az erdő

Muzsikál az erdő

Október elsején Gyula-Városerdő tölgy-kőris-szil erdejében, másodikán pedig Nagyvárad közelében, Püspökfürdőn, a “csodabogyós” erdőben várják a közönséget.

Kemp dalszerző tábor

Visszatér a KEMP dalszerző tábor

A tavalyi sikeres első kört követően a Banana Records ismét megrendezi dalszerző táborát. A KEMP-et október 6-tól 9-ig Veszprémben tartják.

Ez itt egy reklámhely ;)

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt