Keresés
Close this search box.

Új albummal jelentkezik a Manökken Proletarz

Manökken Proletarz zenekar
Új albummal, és új videoklippel jelentkezik a Manökken Proletarz. Az egész csapat ellátogatott a Hallgass Hazait műsorába, ahol zenéltek is.

Manökken Proletarz zenekarÚj albummal, és új videoklippel jelentkezik a Manökken Proletarz. Kerekes Sugárkával az élen, az egész csapat ellátogatott a Hallgass Hazait műsorába, és zenéltek is – ami természetesen az adásban meghallgatható. Két éve nagy változáson ment keresztül a zenekar, az egyik alapító tag ugyanis távozott a csapatból, így zenei téren a felfrissülés jellemzi őket.

Sugárka a fő dalszerző, ez eddig is így volt, viszont ma már másként kerülnek a dalok zenekari kibontásra. Érdekes keverék, hogy a zenei anyag a ma divatos gitártrendekből érkezik, a szövegi témákban viszont a magyar hagyományok jelennek meg inkább – mesélik. „Nem az van bennünk, hogy meg akarunk felelni, hanem mi is változtunk, az ízlésünk is alakul, és ezért változtattunk a zenénken.”

Készül az új klip, szeptemberben Budapesten lemezbemutató koncert, addig is, és azután is a facebookon közöl minden részletet a megújult Manökken Proletarz.

facebook.com/manokkenproletarz

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Tarot kártyák is megmondták, jó lesz az idei fesztiválszezon

FesztiválszezON: jó kártyákat osztottak a SZEN-en

Április harmadik hete a kikapcsolódásról szólt a győri Széchenyi István Egyetemen Számtalan szabadidős és sportprogram, koncert, buli várta az intézmény hallgatóit és az érdeklődő külsősöket

Ők is ott lesznek a Lövérek rétjein

Urbán Fesztivál 75 helyszínen 300 programmal

Teljes a Volt-utód SopronFest programja, exkluzív fellépések színesitik a programot Nemcsak új, de minden elemében újszerű, „urbán fesztivál” születik Sopronban. A soproni utcák, terek, klubok,

A Fonogram '24 nyertesei

Ők lettek az idei Fonogram-díj nyertesei

Huszonegyedik alkalommal, ezúttal a budapesti Barabás Villa patinás falai között adták át a Fonogram – Magyar Zenei Díjakat. A díjhoz saját nap dukál. így a

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.