Keresés
Close this search box.

Ingyen videoklip neked! – Még egy nap

Ingyen klip neked!
Ingyen klip neked! A World In Motion Project pályázatot hirdetett tehetséges előadók, énekesek, zenészek, zeneszerzők és zenekarok számára 2014. április 1-jétől.

Ingyen klip neked!A World In Motion Project pályázatot hirdetett tehetséges előadók, énekesek, zenészek, zeneszerzők és zenekarok számára 2014. április 1-jétől. A World In Motion Poject Ingyen klip neked! versenye azért különleges, mert egy civil csapat a mozgatórugója, akik gyakorlatilag a saját örömükre készítik el a zenekarok rajongói által megszavazott dal videóját.

Az ötlet 2012 végén pattant ki a fejükből, hogy hivatalos szavazásos versenyt hirdessenek zenekaroknak, előadóknak stílusbeli meghatározás nélkül. A rutinos stáb régóta foglalkozik zenei videókkal, de itt a megszavazott dalra teljesen a saját elképzeléseik alapján forgatnak klipet.

World In Motion Project A Szakmai Zsűri által kiválasztott győztes zenei alkotáshoz a pályázat kiírója (továbbiakban a World In Motion Project), egy ingyenes videoklipet készít el 2014-ben a nyertes pályaműre. A World In Motion Project magára vállalja a videoklip elkészítésének teljes gyártását és összköltségét a szervezéstől egészen a hivatalos bemutatóig.

A videoklip leforgatásához biztosítják a teljes szervezési feladatok ellátását, a technikai feltételeket, eszközöket, a forgatókönyv megírását, a helyszín(ek) és stúdió leszervezését, valamint egy teljes filmes stábot (rendező, műszaki stábtagok, gyártásvezető, kreatív szakemberek, statiszták, színészek, jelmez- és látványtervező, stylist, sminkes, fodrász, werkfotós).

  • Pályázat beadásának határideje: 2014. május 20. 24:00

 További információk: https://www.facebook.com/WorldInMotionProject

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Ők is ott lesznek a Lövérek rétjein

Urbán Fesztivál 75 helyszínen 300 programmal

Teljes a Volt-utód SopronFest programja, exkluzív fellépések színesitik a programot Nemcsak új, de minden elemében újszerű, „urbán fesztivál” születik Sopronban. A soproni utcák, terek, klubok,

A Fonogram '24 nyertesei

Ők lettek az idei Fonogram-díj nyertesei

Huszonegyedik alkalommal, ezúttal a budapesti Barabás Villa patinás falai között adták át a Fonogram – Magyar Zenei Díjakat. A díjhoz saját nap dukál. így a

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt