Keresés
Close this search box.

Mindenki ott lesz a Campuson, aki számít!

Campus fesztivál
A hazai könnyűzenei élet legismertebb és legjobb képviselői mellett két év szünet után újból érkeztek külföldi sztárfellépők is Debrecenbe.

Tiësto, Zara Larsson, Chase & Status, The Toy Dolls – ők és még sokan mások ott lesznek! És te?

Idén teljes programkínálattal tér vissza a Campus Fesztivál: a hazai könnyűzenei élet legismertebb és legjobb képviselői mellett két év szünet után újból érkeznek külföldi sztárfellépők is Debrecenbe – tájékoztatták a szervezők a kapunyitás napján, szerdán az MTI-t.

Négy este, 19 programhelyszínen több mint kétszáz koncert és dj-fellépés, valamint számtalan egyéb program várja a Nagyerdőben a látogatókat az egyik legnagyobb hazai könnyűzenei fesztiválra, amelyet már 14. alkalommal rendeznek meg – közölték.

A közleményben idézték Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgatót, aki azt mondta, ugyanolyan jól állnak a jegyértékesítéssel, mint az utolsó teljes évben, 2019-ben, nem kizárt, hogy lesz olyan este, amikor teltház közelében lesz a fesztivál.

Debrecen legnagyobb kulturális eseményén egyszerre lesznek jelen izgalmas, hasznos és előremutató programok, közkedvelt szolgáltatások és emlékezetes attrakciók, valamint szinte valamennyi könnyűzenei stílus, zenei szubkultúra – írták.

A holland sztár-dj, Tiësto, a különleges hangú és személyiségű norvég énekesnő, AURORA, a svéd popdíva, Zara Larsson, az 1979-ben alakult punk-rock legenda, a The Toy Dolls, valamint az angol Chase & Status duó is Debrecenbe érkezik – sorolták.

A látogatók kényelmét egyebek mellett ezer férőhelyes kerékpártároló, érték- és csomagmegőrző, változatos streetfoodpontok, folyamatos orvosi ügyelet, százötven vízöblítéses vécé segíti.

Minden eddiginél nagyobb területen és új helyszínen várja koncertekkel, tudományos előadásokkal, szakmai beszélgetésekkel a Campus Fesztivál “okos helyszíne”, az Egyetem Tér a fesztiválozókat. A Debreceni Egyetem több mint negyvenféle programmal és tizenhat standdal készül.

Mintegy félszáz civil szervezet és intézmény is várja az érdeklődőket vitákkal, egyebek között olyan fontos társadalmi kérdésekről, mint a mentálhigiéné, az ismertterjesztés, a fenntarthatóság.

Magyarország egyik legnagyobb játszóházában interaktív játékok, attrakciók, vásári komédiások, gyerekprogramok százai várják az érdeklődőket.

A Campus Fesztivál szerdán 14 órakor nyitotta meg kapuit, a vendégeknek vasárnap 10 óráig kell elhagyniuk a helyszínt.

Szerdától vasárnapig buli tölti meg a cívisváros legnagyobb fesztiválját, ami 2021-ben a legnagyobb volt a hazai fesztiválok sorában!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Fonogram -Magyar Zenei Díj

Megvannak a 2024-es Fonogram-jelöltek!

2024. április 27-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítéltFonogram -Magyar Zenei Díjat.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt