Keresés
Close this search box.

HBO-sorozathoz készített zenét a Carson Coma, Manuel zombija új lett, Pandóráék hetvenkedtek

carson coma pandora manuel
Vajon elérkezett a világsiker kapujába a Carson Coma?

Friss hang-híradónk következik!

A Carson Coma a KFT Bábu vagy című dalát dolgozta fel a HBO Max első magyar gyártású sorozatának, A besúgó számára.

Az MAX Original első magyar gyártású sorozata, A besúgó április 1-én érkezik az HBO Max kínálatába.

A történet 1985-ben a kommunista Magyarországon játszódik: Geri egyetemi éve felborul, amikor az államvédelem megzsarolja, hogy kémkedjen a demokráciapárti lázadók egyik vezére után.

A sorozat főbb szerepeiben tehetséges fiatal színészek mellett olyan tapasztalt művészek is megjelennek, mint Thuróczy Szabolcs (Aranyélet, Drakulics elvtárs) és Mácsai Pál (Terápia).

Nézd meg ITT!



Új remixet kapott Manuel Zombie-ja!

Nem is kérdés, hogy belefutottál-e Manuel legfrissebb dal klipjébe a Youtube-on, hiszen 4,5 millió megtekintés körül jár a dal.

Manuelnek, ennek a 18 éves fiúnak mindig is a zene jelentette a kiutat a rossz otthoni körülmények közül. Elsősorban a rap műfajában érzi otthon magát, de a melankolikusabb dalok is jól állnak karcos énekhangjához.  Dalokat ír, az X-Faktorban is saját dallal debütált, amit hatalmas érdeklődés övez a mai napig.

Most Mynea egy olyan remixet készített hozzá, hogy az is beleszeret, aki eddig nem.

Nézd meg ITT!

 

Hetvenkettes – ez a Pandóra Projekt új klipjének a címe!

A Pandóra Projekt egy fiatal energikus duó, Major Dóra és Végh Janka Zsuzsanna.

A különleges vokálokkal fűszerezett szövegcentrikus dalok alapvetően indie – folk, avagy ethno – pop hangzásúak, egyszerű magyar népi motívumokkal vegyítve.

Első daluk 2021 februárjában jelent meg ´Aki érdekel´ címmel, majd áprilisban egy videóklip is érkezett hozzá, ami bekerült a 2021-es Magyar Klipszemlébe.

2021 júniusában a kettes formáció teljes zenekarrá alakult. Major Gábor gitáron, Doór Mátyás basszusgitáron, Gerendás Ruben gitáron és perkán, Arató Illés pedig dobon egészítik ki és támogatják a duót a nagyobb koncerteken.

Az Öröm a Zene tehetségkutató Szolnoki állomásán különdíjasok lettek, aminek köszönhetően a Művészetek Völgyében is volt lehetőségük koncertezni.

Augusztusban jelent meg a második daluk, a „csirkefogó”, ami videoklippel együtt a Petőfi TV-n debütált. A „csirkefogó” jelölve lett az Ígéretes Titánok 2021-es Év Dala top listán.

Nézd meg ITT!

 

Vajon elérkezett a világsiker kapujába a Carson Coma?

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

MCC Feszt

Haza sztárokkal erősít idén is az MCC Feszt

Természetesen a közélet sem fog hiányozni a már hagyományos esztergomi helyszínről Közélet, gazdaság, kultúra, gasztronómia és sport – ezek a témák is szerepelnek az idei

A zenét kevesen merik hivatásuknak tekinteni

Idén több boltban Él a zene!

Több mint kétezer üzletben, szállodában, étteremben és benzinkúton kizárólag magyar zene szól május 9-én Az Él a Zene! célja idén is előtérbe helyezni a magyar

Tarot kártyák is megmondták, jó lesz az idei fesztiválszezon

FesztiválszezON: jó kártyákat osztottak a SZEN-en

Április harmadik hete a kikapcsolódásról szólt a győri Széchenyi István Egyetemen Számtalan szabadidős és sportprogram, koncert, buli várta az intézmény hallgatóit és az érdeklődő külsősöket

Ők is ott lesznek a Lövérek rétjein

Urbán Fesztivál 75 helyszínen 300 programmal

Teljes a Volt-utód SopronFest programja, exkluzív fellépések színesitik a programot Nemcsak új, de minden elemében újszerű, „urbán fesztivál” születik Sopronban. A soproni utcák, terek, klubok,

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.