Keresés
Close this search box.

Országos pótturnét indít az NFR

New Friend Request
Ami elmaraddt, az pótolható: ezt csinálja december 17-ig a New Friend Request, a metál Pest megyei nagyágyúja!

2020-as turnéját pótolja be idén ősszel a Pest megyei modern metal csapat!

A 2020-as év minden haza zenekar életében embert próbáló időszak volt, de sokan fordították a koncertmentes időszakot kreatív tevékenységekre. A haza modern metal szférából egyre inkább feltörekedni látszó NFR is ezt az időszakot kihasználva készítette el második nagylemezét.

A ‘LÉLEKGYILKOSSÁG’ címre keresztelt anyag már egy jóval kiforrottabb oldalát mutatja meg a zenekarnak illetve egy sokkal erősebb vizuális támogatást kapott videóklipek és grafikák tekintetében is az előző anyagokhoz képest. Ám a zenekar minden igyekezete ellenére a vírushelyzet miatt sajnálatos módon mégsem tudta azt méltó módon élőben színpadra vinni.

Így fogalmazódott meg a ‘Nem Felejtek’ turné ötlete:

– Fontosnak tartjuk, hogy mindenhova elmenjünk játszani az országban, ahol csak szívesen látják a zenekart. Nem válogatunk sem városok, sem klubok között, mert számunkra az a legfontosabb, hogy a zenekar által képviselt üzenet a lehető legtöbb helyre és emberhez eljusson! Minden korlátozások okozta kockázat ellenére, tartozunk ennyivel azoknak az embereknek, akik szeretik ezt a zenekart! – jelentette ki Leci, azaz Kerecsen László.

A zenekar frontembere emellett azt is elmondta, hogy mivel már a zenekar javában a 3. lemezén dolgozik így ez inkább lesz egy a zenekar teljes életművét átölelő turné, ahol helyet kapnak a legrégebbi daloktól kezdve a még élőben sosem hallott új lemezes dalok is, aminek a központjában a ‘Lélekgyilkosság’ lemez áll.

Az igazán színesnek és látványosnak ígérkező 10 állomásos turné következő állomása október 8-án Székesfehérváron kerül majd megrendezésre! A turné állandó vendége a budapesti Evolette zenekar lesz.

Az NFR az ország keményvonalas metálját játszó színtérének képviselője, hasonlóan a Bring Me The Horizont, A Day To Remember, Rise Against, Ignite vagy a hazánkban már évek óta folyamatos teltházas koncerteket adó Parkway Drivehoz hasonló. 2015-ben kezdték el aktív pályafutásukat.

Az eltelt hat év alatt hat európai országban közel 50 klub és fesztivál koncertet adott, olyan zenekarok vendégeként, mint a Tankcsapda, a Depresszió, az Alvin és a mókusok vagy a Leander Kills. A zenekar jelenleg új lemezén dolgozik.

Több infó a zenekar közösségi oldalain!

Székesfehérvár után Hajdúszoboszló, majd Győr következik!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

MCC Feszt

Haza sztárokkal erősít idén is az MCC Feszt

Természetesen a közélet sem fog hiányozni a már hagyományos esztergomi helyszínről Közélet, gazdaság, kultúra, gasztronómia és sport – ezek a témák is szerepelnek az idei

A zenét kevesen merik hivatásuknak tekinteni

Idén több boltban Él a zene!

Több mint kétezer üzletben, szállodában, étteremben és benzinkúton kizárólag magyar zene szól május 9-én Az Él a Zene! célja idén is előtérbe helyezni a magyar

Tarot kártyák is megmondták, jó lesz az idei fesztiválszezon

FesztiválszezON: jó kártyákat osztottak a SZEN-en

Április harmadik hete a kikapcsolódásról szólt a győri Széchenyi István Egyetemen Számtalan szabadidős és sportprogram, koncert, buli várta az intézmény hallgatóit és az érdeklődő külsősöket

Ők is ott lesznek a Lövérek rétjein

Urbán Fesztivál 75 helyszínen 300 programmal

Teljes a Volt-utód SopronFest programja, exkluzív fellépések színesitik a programot Nemcsak új, de minden elemében újszerű, „urbán fesztivál” születik Sopronban. A soproni utcák, terek, klubok,

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.