Z. László

Z. László

Kommunikátor - Onmediaweb
Karácsony
ViziA 2020-as évben, Vizi a negyedik soron következő dalával jelentkezik, “Ó, jöjj” címmel, amely advent első vasárnapján, november 29-én került bemutatásra. Az otthon eltöltött huzamosabb időszak, remek alkalom volt arra, hogy dalokat írjon, így született az “Ó, jöjj” is. A videót a már méltán ismert What’s in the Box csapata készítette, a dal utómunkáit pedig Bobby Schwartz végezte a Republic Production stúdióban.
“Dalokat magamnak ritkán “gyártok”, ezért nagyon nagyon örvendek ennek a karácsonyi dalnak, amely egy nap hajnali 5 órakor rángatott ki az ágyból, mert már nagyon rég várom. Számomra az angyal akkor jött meg, amikor megírtam ezt a dalt.”
Talán mindenki számára ismerős már a Vizi neve, aki a multikulturalitása révén számos koncerten vett részt mint előadó, dalszerzőként a román toplisták dalaihoz járul hozzá vagy akár influencerként vesz részt különböző kampányokban.
Saját bevallása szerint, ő a megrögzött karácsony rajongók táborához tartozik, az a típus, aki már szeptembertől az ünneppel kapcsolatos filmeket néz és zenéket hallgat. A jelenlegi helyzetre való tekintettel és amennyiben kivitelezhető, Vizit egy online multikulturális karácsonyi koncerten láthatjuk legközelebb a facebook oldalán: facebook.com/ViziImreOfficial

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

NLP zenekar

Pimasz trackhez polgárpukkasztó videó jár!

Pörgős zenei alap, fülbemászó dallamok és odamondós dalszöveg jellemzi a NLP Tulipán című dalát, amihez képileg egy legalább ennyire durván komponált videoklipet forgattak.

MattSet - Hazavágyó

Hazavágyó címmel jelent meg a MattSet új albuma

A Most vagy soha című dalukkal ismertté vált, Szakadáti Mátyás vezette MattSet Hazavágyó címmel megjelent harmadik nagylemeze két év küzdelmekkel és veszteségekkel teli történéseinek zenei lenyomata.

Drevko faldekoráció, kép

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.

Ez itt egy reklámhely ;)

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt