Z. László

Z. László

Kommunikátor, zenekritikus.
Karácsony
ViziA 2020-as évben, Vizi a negyedik soron következő dalával jelentkezik, “Ó, jöjj” címmel, amely advent első vasárnapján, november 29-én került bemutatásra. Az otthon eltöltött huzamosabb időszak, remek alkalom volt arra, hogy dalokat írjon, így született az “Ó, jöjj” is. A videót a már méltán ismert What’s in the Box csapata készítette, a dal utómunkáit pedig Bobby Schwartz végezte a Republic Production stúdióban.
“Dalokat magamnak ritkán “gyártok”, ezért nagyon nagyon örvendek ennek a karácsonyi dalnak, amely egy nap hajnali 5 órakor rángatott ki az ágyból, mert már nagyon rég várom. Számomra az angyal akkor jött meg, amikor megírtam ezt a dalt.”
Talán mindenki számára ismerős már a Vizi neve, aki a multikulturalitása révén számos koncerten vett részt mint előadó, dalszerzőként a román toplisták dalaihoz járul hozzá vagy akár influencerként vesz részt különböző kampányokban.
Saját bevallása szerint, ő a megrögzött karácsony rajongók táborához tartozik, az a típus, aki már szeptembertől az ünneppel kapcsolatos filmeket néz és zenéket hallgat. A jelenlegi helyzetre való tekintettel és amennyiben kivitelezhető, Vizit egy online multikulturális karácsonyi koncerten láthatjuk legközelebb a facebook oldalán: facebook.com/ViziImreOfficial

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Új zsinagóga Szeged

Zsidó kulturális fesztivált rendeznek Szegeden

Komoly- és könnyűzenei koncertek, könyvbemutatók és fotókiállítás várja június elejétől szeptember közepéig az érdeklődőket a Szegedi Zsidó Kulturális Fesztiválon – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

The Pontiac - Ablakomból

The Pontiac – Ablakomból

Hamarosan harmadik nagylemezével örvendezteti meg rajongóit a The Pontiac. Beharangozóként a zenekar újabb videóklippel készült, amit a korong egyik legmeghatározóbb, Ablakomból című dalához forgattak.

Palágyi Ildikó

Palágyi Ildikó: Körbeér

A kislemez Palágyi Ildikó – énekes-dalszerző – legszemélyesebb megéléseibe, történeteibe enged betekintést. Az album címadó dalához a saját teraszukon forgattak „home session” videót.