Keresés
Close this search box.

Új videóval jelentkezett az Asphalt Horsemen

Asphalt Horsemen zenekar
Talán egy hónapja sincs, hogy a "Brotherhood" címmel tavaly megjelent és Fonogram-díjat is kapott második album Down In The Dirt dalához elkészült egy klip.

Asphalt Horsemen zenekarA southern rocker Asphalt Horsemen egy remek bemutatkozó albumot adott ki még 2014-ben tavasszal. Hogy miért is írom mindezeket? Mindjárt kiderül… A történet egyébként teljesen hétköznapi, merthogy nem a Blikk szerkesztőségében izzadták össze: Matyasovszky Géza gitáros southern rock zenét játszó bandát álmodott a társaival, és csinált is egyet.

A valósággal és a valóságban élő férfiemberekként a “hobbi” a központi üzenet ebben a kérdéskörben, és nem több, de ezt legalább kiemelkedő minőséggel űzik a srácok. Aztán a történet folytatódott. Tavaly kijött a folytatás, de még talán egy hónapja sincs, hogy a “Brotherhood” címmel tavaly megjelent és Fonogram-díjat is kapott második album Down In The Dirt dalához elkészült egy klip (nézd meg itt!), a csapat pedig máris előállt egy újabb videóval, ezt azonban érdekes módon még a debütáló 2014-es lemez Wasting Time nótájához forgatták.

Lőrincz Károly énekes így nyilatkozott erről: “Régi vágy teljesült az Asphalt Horsemen háza táján. Egy első lemezes nagy slágerünkhöz, a Wasting Time-hoz forgattunk egy klipet, amelyhez hatalmas segítséget kaptunk Molnár Péter cimboránktól, aki nem mellesleg az Ukk & Roll fesztivál főszervezője. Sok cimbora és családtag segített még az elkészítésben. Kis történetet szőttünk köré, reméljük tetszeni fog mindenkinek. Mindig is szerettünk volna erre a ‘közönségkedvenc’ dalra egy videó anyagot csinálni, de valahogy sosem jött össze és közben már a második lemez, a Brotherhood is megjelent. De a rocktörténelemben is történt már sok hasonló dolog, pl. az AC/DC – You Shook Me All Night Long dalánál, ott is évekkel később jelent csak meg a sztoris klip, ráadásul más felállásban…”

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Pokolgép zenekar

Az új énekes leleplezése, elképesztő riffek és irodalom teszi hidegrázóssá a Pokolgép dalát

A januári tagcsere után új videóklipes dallal jelentkezik a magyar rockzene ikonikus alakulata, a Pokolgép. A szóban forgó szám megjelenése több szempontból is kiemelkedő fontosságú. Egyrészt egy izgalmas versfeldolgozásról beszélünk, de ami még tovább fokozza a hanganyag különlegességét, az az, hogy ebben lehet először a banda új énekesét hallani.

Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) - tisztújítás

EJI tisztújító Választógyűlés a BMC -ben

Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) megkezdte tisztújításának folyamatát. Ennek első lépéseként a Budapest Music Centerben Választógyűlést tartottak és megválasztották az EJI munkáját koordináló döntéshozó szerv, az új Küldöttgyűlés tagjait.

Iceboyz zenekar

Szinti-poppal indult az Iceboyz

Az Iceboyz első dala hangulatában igazi 80 -as évekbeli szinti-pop. A szöveg felejtős, de ez a stílus amúgy sem erről híres, a zene viszont hozza amit kell.

Fiúk zenekar

Fiúk – Paralízis dal- és klippremier

A földalatti popot játszó Fiúk zenekar új dala egy olyan traumát dolgoz fel, ami az alvásparalízissel jár – sokakban ugyanis ily formában jelenik meg a hétköznapok frusztrációja.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt