Keresés
Close this search box.

Új videóval jelentkezett az Asphalt Horsemen

Asphalt Horsemen zenekar
Talán egy hónapja sincs, hogy a "Brotherhood" címmel tavaly megjelent és Fonogram-díjat is kapott második album Down In The Dirt dalához elkészült egy klip.

Asphalt Horsemen zenekarA southern rocker Asphalt Horsemen egy remek bemutatkozó albumot adott ki még 2014-ben tavasszal. Hogy miért is írom mindezeket? Mindjárt kiderül… A történet egyébként teljesen hétköznapi, merthogy nem a Blikk szerkesztőségében izzadták össze: Matyasovszky Géza gitáros southern rock zenét játszó bandát álmodott a társaival, és csinált is egyet.

A valósággal és a valóságban élő férfiemberekként a “hobbi” a központi üzenet ebben a kérdéskörben, és nem több, de ezt legalább kiemelkedő minőséggel űzik a srácok. Aztán a történet folytatódott. Tavaly kijött a folytatás, de még talán egy hónapja sincs, hogy a “Brotherhood” címmel tavaly megjelent és Fonogram-díjat is kapott második album Down In The Dirt dalához elkészült egy klip (nézd meg itt!), a csapat pedig máris előállt egy újabb videóval, ezt azonban érdekes módon még a debütáló 2014-es lemez Wasting Time nótájához forgatták.

Lőrincz Károly énekes így nyilatkozott erről: “Régi vágy teljesült az Asphalt Horsemen háza táján. Egy első lemezes nagy slágerünkhöz, a Wasting Time-hoz forgattunk egy klipet, amelyhez hatalmas segítséget kaptunk Molnár Péter cimboránktól, aki nem mellesleg az Ukk & Roll fesztivál főszervezője. Sok cimbora és családtag segített még az elkészítésben. Kis történetet szőttünk köré, reméljük tetszeni fog mindenkinek. Mindig is szerettünk volna erre a ‘közönségkedvenc’ dalra egy videó anyagot csinálni, de valahogy sosem jött össze és közben már a második lemez, a Brotherhood is megjelent. De a rocktörténelemben is történt már sok hasonló dolog, pl. az AC/DC – You Shook Me All Night Long dalánál, ott is évekkel később jelent csak meg a sztoris klip, ráadásul más felállásban…”

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss