Új videóval jelentkezett az Asphalt Horsemen

Asphalt Horsemen zenekar
magyarzene

magyarzene

Talán egy hónapja sincs, hogy a "Brotherhood" címmel tavaly megjelent és Fonogram-díjat is kapott második album Down In The Dirt dalához elkészült egy klip.

Asphalt Horsemen zenekarA southern rocker Asphalt Horsemen egy remek bemutatkozó albumot adott ki még 2014-ben tavasszal. Hogy miért is írom mindezeket? Mindjárt kiderül… A történet egyébként teljesen hétköznapi, merthogy nem a Blikk szerkesztőségében izzadták össze: Matyasovszky Géza gitáros southern rock zenét játszó bandát álmodott a társaival, és csinált is egyet.

A valósággal és a valóságban élő férfiemberekként a “hobbi” a központi üzenet ebben a kérdéskörben, és nem több, de ezt legalább kiemelkedő minőséggel űzik a srácok. Aztán a történet folytatódott. Tavaly kijött a folytatás, de még talán egy hónapja sincs, hogy a “Brotherhood” címmel tavaly megjelent és Fonogram-díjat is kapott második album Down In The Dirt dalához elkészült egy klip (nézd meg itt!), a csapat pedig máris előállt egy újabb videóval, ezt azonban érdekes módon még a debütáló 2014-es lemez Wasting Time nótájához forgatták.

Lőrincz Károly énekes így nyilatkozott erről: “Régi vágy teljesült az Asphalt Horsemen háza táján. Egy első lemezes nagy slágerünkhöz, a Wasting Time-hoz forgattunk egy klipet, amelyhez hatalmas segítséget kaptunk Molnár Péter cimboránktól, aki nem mellesleg az Ukk & Roll fesztivál főszervezője. Sok cimbora és családtag segített még az elkészítésben. Kis történetet szőttünk köré, reméljük tetszeni fog mindenkinek. Mindig is szerettünk volna erre a ‘közönségkedvenc’ dalra egy videó anyagot csinálni, de valahogy sosem jött össze és közben már a második lemez, a Brotherhood is megjelent. De a rocktörténelemben is történt már sok hasonló dolog, pl. az AC/DC – You Shook Me All Night Long dalánál, ott is évekkel később jelent csak meg a sztoris klip, ráadásul más felállásban…”

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.