Keresés
Close this search box.

Turcsányi Tibi és Szőcs Reni között akad egy Szikra

Turcsányi Tibi és Szőcs Reni
Megjelent a TV2 Star Academy nyertes Szőcs Reni és Turcsányi Tibi közös dala a Szikra, amely premierje a Sláger TV-n volt látható.

Turcsányi Tibi és Szőcs Reni a “Szikráról”

Tibi: Reni egy kiváló hangú, tehetséges énekesnő és mindig is követtem munkásságát. Zenei producerem, Máté Gyárfás vetette fel az ötletet, hogy mi lenne, ha készítenénk egy közös dalt Renivel, amelyre én azonnal igent mondtam. A dalszöveget és zenét Czinke Máté készítette, a videoklipet pedig Kovács Ádám (SHAPES).

Bevallom őszintén, hogy az elején féltem, hogyan fogjuk tudni ezt a közös produkciót létrehozni, mivel Reni hamarosan anyai örömök elé néz és féltettem, hogyan fogja bírni azt a tempót, amelyet ilyen esetben diktálnak, de le a kalappal előtte, mivel maximálisan zökkenőmentesen vette az akadályokat.

Reni: Szeretek olyan előadókkal együtt dolgozni, akikkel érezzük azt, hogy mit is akarunk kihozni egy adott projectből, dalból. Tibivel maximálisan tudtuk, hogy mit szeretnék majd elvárni, hallani és látni ezzel a szerzeménnyel kapcsolatban, így mivel felpattant egy szikra, sikerült azt kihoznunk a közös munkából, amit szerettünk volna.

SZIKRA = youtube.com/watch?v=2JAboiPz0NY

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Vitorlás kötél

Vitorlás kötélzet: átfogó útmutató (X)

A hajókötélzet megfelelő használata nélkül a vitorlás hajók irányítása és működtetése gyakorlatilag lehetetlen lenne. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk a vitorlás kötelek rendszerének alapjait, főbb elemeit, karbantartását, biztonsági előírásait, valamint a megfelelő kötélzet kiválasztását és vásárlását.