Keresés
Close this search box.

Turcsányi Tibi és Szőcs Reni között akad egy Szikra

Turcsányi Tibi és Szőcs Reni
Megjelent a TV2 Star Academy nyertes Szőcs Reni és Turcsányi Tibi közös dala a Szikra, amely premierje a Sláger TV-n volt látható.

Turcsányi Tibi és Szőcs Reni a “Szikráról”

Tibi: Reni egy kiváló hangú, tehetséges énekesnő és mindig is követtem munkásságát. Zenei producerem, Máté Gyárfás vetette fel az ötletet, hogy mi lenne, ha készítenénk egy közös dalt Renivel, amelyre én azonnal igent mondtam. A dalszöveget és zenét Czinke Máté készítette, a videoklipet pedig Kovács Ádám (SHAPES).

Bevallom őszintén, hogy az elején féltem, hogyan fogjuk tudni ezt a közös produkciót létrehozni, mivel Reni hamarosan anyai örömök elé néz és féltettem, hogyan fogja bírni azt a tempót, amelyet ilyen esetben diktálnak, de le a kalappal előtte, mivel maximálisan zökkenőmentesen vette az akadályokat.

Reni: Szeretek olyan előadókkal együtt dolgozni, akikkel érezzük azt, hogy mit is akarunk kihozni egy adott projectből, dalból. Tibivel maximálisan tudtuk, hogy mit szeretnék majd elvárni, hallani és látni ezzel a szerzeménnyel kapcsolatban, így mivel felpattant egy szikra, sikerült azt kihoznunk a közös munkából, amit szerettünk volna.

SZIKRA = youtube.com/watch?v=2JAboiPz0NY

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Pokolgép zenekar

Az új énekes leleplezése, elképesztő riffek és irodalom teszi hidegrázóssá a Pokolgép dalát

A januári tagcsere után új videóklipes dallal jelentkezik a magyar rockzene ikonikus alakulata, a Pokolgép. A szóban forgó szám megjelenése több szempontból is kiemelkedő fontosságú. Egyrészt egy izgalmas versfeldolgozásról beszélünk, de ami még tovább fokozza a hanganyag különlegességét, az az, hogy ebben lehet először a banda új énekesét hallani.

Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) - tisztújítás

EJI tisztújító Választógyűlés a BMC -ben

Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) megkezdte tisztújításának folyamatát. Ennek első lépéseként a Budapest Music Centerben Választógyűlést tartottak és megválasztották az EJI munkáját koordináló döntéshozó szerv, az új Küldöttgyűlés tagjait.

Iceboyz zenekar

Szinti-poppal indult az Iceboyz

Az Iceboyz első dala hangulatában igazi 80 -as évekbeli szinti-pop. A szöveg felejtős, de ez a stílus amúgy sem erről híres, a zene viszont hozza amit kell.

Fiúk zenekar

Fiúk – Paralízis dal- és klippremier

A földalatti popot játszó Fiúk zenekar új dala egy olyan traumát dolgoz fel, ami az alvásparalízissel jár – sokakban ugyanis ily formában jelenik meg a hétköznapok frusztrációja.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt