Keresés
Close this search box.

Szakács Gergő eddigi legszemélyesebb dalához készült klip

Szakács Trokán klip
Az RTL Klub sztárja szólaltatja meg GErgő érzéseit... és az eredmény csodálatos!

Ontja magából a jobbnál jobb klipeket az FTF tagja – ha már a többiek nem csinálnak semmit sem…

Nemrég megjelent, “Evolúció” című lemezének egyik friss trackjéhez forgatott klipet Szakács Gergő. A “Van-e még?” című dal az egyik legszemélyesebb az egész lemezről.

Az énekes-dalszerző mindig is úgy képzelte, hogy ennek a szerzeményének képi anyagában egy lány énekli majd a szövegét. De miért pont ő?


Trokán Nóri zseniálisan adja elő a dalban kavarodó érzéseket

– fogalmazott Gergő, és elárulta, minden, amit a számban hallani lehet, az egy szál gitárból jön. Az összes hangot ugyanazon a hangszeren vette fel az előadó, ettől még különlegesebb lett a dal.


Mind a klipnél, mind a hangszerelésnél a lehető legtermészetesebb es letisztultabb irányt követtük. A klip rejtett vágásokkal készült, egysnittes jellege van. Még a dobokat is gitáron kopogva vettük fel Somogyvári Danival, a basszust is ugyanazon a gitáron, csak lejjebb hangolva, és pitchelve játszottuk fel.

De ki is Trokán Nóra?

Édesapja Trokán Péter, édesanyja Papadimitriu Athina, nővére Trokán Anna, akik szintén színészek. Azonban ez sem akadályozta meg őket abba, hogy Együtt hozzák létre a PapadimiTRió nevű formációt, melyben közösen énekelnek.

Nóra gyerekként még állatorvosnak készült, ám amikor másodikos gimnazistaként egy alkalommal elkísérte nővérét Földessy Margit drámastúdiójába, az ott látottak hatására úgy döntött, mégis inkább színésznő szeretne lenni.

2005-ben nyert felvételt a Színház- és Filmművészeti Egyetemre prózai színészi szakon, Hegedűs D. Géza és Marton László osztályába.

Szakdolgozatát 2009-ben Magyarország vagy Görögország avagy repertoár vagy en suit: állandó társulat vagy független színész címmel írta, témavezetője Máté Gábor volt.

Diplomázását követően a Kecskeméti Katona József Színház társulatához szerződött, melynél egyetemi gyakorlóévét is töltötte. 2013-tól vendégművészként játszott az Örkény István Színházban is. A 2013–2014-es évadtól szabadúszó.

2019-től az RTL Klub saját gyártású, A Tanár című sorozatában alakítja Kovács Lilla karakterét.

Szerepelt a Nemzeti Színház előadásaiban és többször részt vett független színházi produkciókban is, például 2014-ben a Szépművészeti Múzeum Textúra című összművészeti projektjében vagy a -011- Alkotócsoporttal a 011 Fesztiválon.

Színházi szerepei mellett filmekben látható – többek között A harag napja (Day of Wrath) angol-magyar-spanyol koprodukcióban együtt játszhatott Christopher Lamberttel és megkapta az egyik főszerepet Rudolf Péter Kossuthkifli című sorozatában – és szinkronizál is. (A Wikipédia nyomán)

A szerzemény videoklipjét a Final Productions készítette.

 

A főerdész lányát kérte fel az FTF legaktívabb tagja arra, hogy legszemélyesebb érzéseit tolmácsolja!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

The Beatles

Idén is gombafejűek lepik el a Kobucit

Legendás “beatle” is ott lesz június második vasárnapján! Idén már kilencedik alkalommal rendezik meg Budapesten az országos Beatles találkozót. Az esemény június 16-án lesz az

üvegvilág Kyra

Kyra ezekkel a dalokkal biztos befutó

Popénekesből lett influenszerből újra popénekes – visszatérés a kezdetekhez Fedor Kyra tehetségére már 1998-ban felfigyelhetett az igazán szemfüles közönség, hiszen a TV2 által sugárzott KIFUTÓ

Bőköz Fesztivál

Művészetek Köze az Ormánságban

Az idei Bőköz Fesztiválon sok-sok zenével egyszerre három fesztiválprogram várja az igényes nyári kikapcsolódást keresőket A hagyományos programkínálaton túl – könnyűzenei nagykoncertek, színházi előadások, folk-programok,

Mikepércs Fifty Fifty

Mire nem jó egy templomkert: pl. erre is

Rendhagyó esemény Mikepércsen, kattintás után kiderül, mi is! Nem mindennapi kezdeményezést hozott létre három évvel ezelőtt Czapp József mikepércsi református lelkipásztor: minden évben pünkösdkor ugyanis

Gorg & Benzol

Mi a közös Azahriahban és egy piacban?

Egynapos koncertsorozatot bonyolít le rendhagyó budapesti helyszíneken a Gorg & Benzol Nagyon Kis Magyarország Turné-jukon a fúziós jazztrió május 25-én piacon, hipermarket kertészeti osztályán, budapesti

DJ palotai

Palotaira emlékeznek az új budapesti parkban

Május 17-én megnyílik Budapesten a Városháza pop-up park, ahol tavasztól késő őszig várják tematikus estékkel és programokkal a látogatókat Először Budapest alapításának 150. évfordulóján, november

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt