Ribogzi: olyan underground, hogy szinte fel sem jönnek a föld alól

Ribogzi: olyan underground, hogy szinte fel sem jönnek a föld alól

Úgy néz ki, hogy a hard rock zenekar 7 év szünet után azonban mégis kidugja a fejét, ugyanis énekes-gitárosuk hazatért Angliából.

Ez a 7 év sem telt teljesen eseménytelenül, a srácok felvettek egy meglehetősen kísérletezős EP-t (Gyere ki a hóra, 2015), mely az első lemezüknél (Mert megérdemled, 2009) lényegesen tisztábban és érettebben szólal meg és a Ribogzi minden addigi oldalát megmutatja a kritikus hardpoptól a követelőzős trashig. Talán ők már tudják, hogy ezek közül melyik lesz a helyes irány, de várhatóan ismét valami súlyosat tesznek le az asztalra.

A 2007-es első koncertük után hartai bázissal bejárták Bács-Kiskun megyét, leégett a próbatermük, majd fogták magukat és bejárták az országot. A tehetségkutatókat tudatosan kerülték, aztán egyet valahogy mégis megnyertek. Szövegeik a pesszimizmusból szarkazmusba hajlottak át, zenéjük szürke garázsban edzett színes hard rockká vált. 50 koncertet adtak a hiátus előtt és most 2018-ban egyelőre kicsiben, de nagy terveket szövögetnek.

Hallgasd meg őket, mindkét lemezüket megtalálod YouTube-on, Spotify-on vagy iTunes-on!

Jelenlegi tagok:
Sebők Sándor – ének, gitár
Turánszki Csanád – gitár, vokál
Molnár Muz Gábor – basszusgitár
Vona István – ütős hangszerek

Aki többet is megszeretne tudni a zenekarról az a következő elérhetőségek között tud választani:

Facebook: https://www.facebook.com/ribogzi/
YouTube: https://www.youtube.com/ribogzi/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/5burcSwzNSWkgaBILP03r9
Instagram: https://www.instagram.com/ribogzi/
Hivatalos oldal: https://www.ribogzi.hu

https://www.youtube.com/watch?v=5y4aX4moJ3A

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Drevko faldekoráció, kép

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.

Gorlo Volka

Gorlo Volka és a Titok, avagy a múltadban jártam

Két évvel bemutatkozó anyaguk után ismét egy kiadvánnyal örvendeztette meg közönségét a felvidéki Gorlo Volka. A Titok című album úgy mutatja meg a formáció újabb oldalát, hogy közben hű marad a csapat jól ismert zeneiségéhez.