Z. László

Z. László

Kommunikátor - Onmediaweb
Megjelent önálló lemeze és már készül a következő.

Hamar JánosHamar János nagyon otthon van a szinti-pop és a mixek világában, tökéletesen „hangszerel” és nagyon jól érzi mitől őrültünk meg a nyolcvanas, kilencvenes évek diszkóiban. Decemberben megjelent önálló lemeze és már készül a következő. 

Magáról ezt írta:

„12 évesen kezdtem zenélni tanulni, fél évig gitáron aztán áttértem a billentyűre. A 90 -es évek elején egy Tűzveszély nevű rock-blues bandában játszottam, de nem éreztem az enyémnek így onnan kiváltam. Majd egy lemeznyi zenei anyagot vettem fel 1997 -ben aztán igen hosszú  csend következett.

2008-ban összeismerkedtem Hargittay Gáborral aki kis idő múlva felkért, hogy a következő Dolly Roll lemezre készítsek megamixeket. Ezután következett jó néhány CD. Kb. 20 lemezen működtem közre (Retro Disco Koktél, Patty Ryan, Joy, Linda Jo Rizzo stb..) mint hangszerelő és megamix készítő.

2014-ben fehér Sándorral létrehoztuk a Melody market formációt amely az év végén meg is szűnt. 2016-ban szerettem volna a Bikini fagyi című dalokat reggae stílusban feldolgozni de Németh Alajos (Lojzi) a basszusgitáros szerző azt mondta, inkább készítsek saját dalokat és adjam ki őket. Hát megfogadtam és ezt az alapot kicsit átvariálva megszületett az első olyan számom, melyben az én hangom hallható; az Emlékgyár. Ezt követően jött a Buta gyerek, a Pénz beszél, a Nyáron nyalni a Semmi pánik  – youtube.com/watch?v=lEfBfullUbo – majd a Minden menthető.”


Hamar János - Hamarkodás2018 decemberében aztán HAMARKODÁS címmel megjelent Hamar János önálló lemeze, mely szinte minden üzletben kapható és a legális oldalakról letölthető. A szöveg kicsit kritikus a mai világgal, néha önmagával szemben is, igaz igencsak lazán és vidáman, ugyanakkor néha meg művészi versként megírva. Az Ének nem mindig ének (a 90 -es években betört szövegmondás köszön vissza), a refrének azonban „ütnek”. Mint hallgatónak azonban van egy biztos kapaszkodóm: a zene. Tökéletes hangzás, kiváló dallamfuttatások; modern megszólalás, mégis örömmel kell megállapítanom: az Euro Disco (és a hi-NRG) Jánosnak köszönhetően Magyarországon is él, ami számomra nagy öröm. Köszi, várjuk a folytatást!

Hamar János csatornája: youtube.com/channel/UCPhw-l2ZdtPehD_rX7euSsg/videos

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Drevko faldekoráció, kép

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.

Karácsonyi koncert Oroszlányban

3 évszázad legszebb karácsonyi dalai

Thén Róbert (ének) és Orbán Gábor (orgona) előadásában többek közt olyan dalok csendülnek fel, mint Schubert Ave Máriája, vagy az Adeste fideles.

Gorlo Volka

Gorlo Volka és a Titok, avagy a múltadban jártam

Két évvel bemutatkozó anyaguk után ismét egy kiadvánnyal örvendeztette meg közönségét a felvidéki Gorlo Volka. A Titok című album úgy mutatja meg a formáció újabb oldalát, hogy közben hű marad a csapat jól ismert zeneiségéhez.

Ez itt egy reklámhely ;)

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt