Minden koncertet megtart az Év Zenekara!

Tankcsapda Live Stream online koncert a Debrecen Televízió stúdiójából
magyarzene

magyarzene

A HammerWorld szavazásán a legjobbnak bizonyult, ezért tettek egy ígéretet.

A legtöbb szavazatot a Tankcsapda kapta a HammerWorld magazin által indított közönségszavazáson. És egy nyertes csapatnak kijár, hogy minden koncertje meg legyen tartva…

Hosszú évek óta megkérdezi olvasóit a HammerWorld magazin, hogy melyik együttest, előadót, hangszeres zenészt szerették a legjobban az elmúlt esztendőben. Most a 2020-as év kedvenceiről mondtak véleményt a rockzene rajongói, az eredmény pedig a lap legfrissebb számában olvasható.

A legtöbb szavazatot kapta, és ezzel elnyerte az Év Kedvenc Magyar Zenekara címet a Tankcsapda. De az együttes tagjai egyéni kategóriákban is szép helyezéseket értek el: Lukács László énekesként, basszusgitárosként és szövegíróként is bekerült a nagy kedvencek közé. Sidlovics Gábor Sidi a gitárosok, míg Fejes Tamás a dobosok listáján került be az első öt közönség-kedvenc közé.

***

Az örömhír apropóján a Pannon Hírnök megkereste Bakó Csabát, a Tankcsapda sajtófőnökét, aki szívesen válaszolt a kérdésekre.

Vona Ildikó/ PannonHírnök: Hogyan fogadták Lukács Laciék a győzelem hírét?

Bakó Csaba: Nagyon boldogok voltak. Több, mint 20 éve minden alkalommal a Tankcsapda az Év Kedvenc Zenekara, ezért minden évben izgatottan várjuk a szavazást, mert ez egy jó visszaigazolás, hogy jó úton járunk. A Hammer egy szakmai, tehát rockzenével foglalkozó újság, ezért is különösen fontos számunkra, hogy rock-közegben lett elismerve a Tankcsapda.

Tankcsapda magyarzene.eu

Vona Ildikó/ PannonHírnök: Nemrégiben volt egy másik elismerés is, ugye?

BCS: Igen. Tavaly novemberben a DUE Médiahálózat 14 és 24 év közötti fiatalok körében végzett egy felmérést, ott a Legismertebb Zenekar lett a Tankcsapda. Ez két olyan kimagasló eredmény, aminek mindannyian nagyon örültünk. Kellenek az ilyen visszajelzések, mert hatalmas erőt adnak a folytatáshoz.

Vona Ildikó/ PannonHírnök: Koncert-ügyben tudsz már valami biztatót mondani?

BCS: Terveink szerint minden koncert meg lesz tartva, amit meghirdettünk korábban. Sok koncertünk elmaradt a korlátozások miatt, de későbbi időpontban meg fogjuk tartani azokat. A nemzetközi koncertjeinket – mentünk volna Ausztriába, Németországba, Angliába – a biztonság kedvéért áttettük őszre, ami a magyarországi fellépéseket illeti, ezekre pedig készülünk.

Vona Ildikó/ PannonHírnök: Hogyan?

BCS: Próbálunk, dolgozunk a koncertek anyagán, ötletelünk, lelki szempontból is igyekszünk rákészülni, hogy hamarosan vége a korlátozásnak, és megint lehet menni turnézni. Itthon hamar fel tudjuk újra venni a fonalat, mert ugyanígy volt tavaly az augusztus 15-i koncertünk előtt. Mi 2 héttel előtte már nyitásra készen voltunk, a koncert mindenféle szempontból be volt gyakorolva. Ha most feloldják a korlátozást, és lehet élőkoncertet adni, meg tudjuk csinálni.

Ha turnéról beszélünk – tehát több helyszínre megyünk –, akkor 2 hét alatt képesek tudunk lenni arra, hogy elinduljunk és koncertsorozatot játsszunk. Mihelyt megszűnik a járványhelyzet miatti korlátozás, és lehet koncertezni, akkor a saját csatornáinkon rögtön hírt adunk róla. Online, livestream fellépést már nem akarunk csinálni, kizárólag élőkoncertben gondolkodunk.

                                                                                                                                                       (Pannonhírnök – Vona Ildikó)

Amíg el nem érkezik az első koncert időpontja, addig visszanézhetjük a 2019-es Főnix-beli koncert legjobb pillanatait, itt!

 

Hírek | Magyarzene.eu 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt