Megérkezett a Korai Trancemission projekt debütáló lemeze is

A pár évvel ezelőtti Korai Öröm album, a 2013-as, abban a felállásban készült amiből mostanra kinőtt a Korai Trancemission projekt.

A pár évvel ezelőtti Korai Öröm album, a 2013-as, abban a felállásban készült amiből mostanra kinőtt aztán a Korai Trancemission projekt, és aminek a napokban jött ki debütálása 2017 címmel.

Régóta, de legalább ötven éve dobálózik a szaksajtó a pszichedelikus jelzővel, és némiképp kis is nőtte mindaz a műfaji címkét, amit ezzel jelölnek. A pszichedelikus, mint olyan, leginkább gondolkodásmód lett. A pszichedelikus zene a külső és belső kép közti híd testet öltése, a Korai Öröm a fenti jellemzők tökéletes birtoklásával régi motoros a szakmában. A kérdés már csak az, miben más ez, mint az anyazenekar világa, azaz valóban szükséges külön nevezni? Vitathatatlanul! Míg a Korai Öröm, legalábbis amit eredetileg annak ismerünk,  a klasszikus pszichedelikus rockzenekar formáját mutatja, addig a Trancemission erősebben támaszkodik a modern tánczenék, mondjuk a goa, vagy a trance-es csavarintására. Lüktető alapokra van körülspirálozva az örvénylő hangszeres játék, ami sosem távolodik el igazán a zene fókuszpontjaitól, így egy olyan elszállásban és pszichedelikus utazásban lehet részünk, ami ritkaságszámba megy a műfajban: nem esünk ki a józan részünkből sem. Jó hír lehet a minőségi megszólalás szerelmeseinek, hogy az album első körben kizárólag vinylen (a BP Vinyl támogatásával, ami teljesen új cég a placcon) jelent meg 180 grammos kiszerelésben. Külön ügyeltek rá, hogy a formátumnak kijáró legmagasabb nívón szólaljon meg. Egy próbát mindenképpen megérdemel!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

NLP zenekar

Pimasz trackhez polgárpukkasztó videó jár!

Pörgős zenei alap, fülbemászó dallamok és odamondós dalszöveg jellemzi a NLP Tulipán című dalát, amihez képileg egy legalább ennyire durván komponált videoklipet forgattak.

MattSet - Hazavágyó

Hazavágyó címmel jelent meg a MattSet új albuma

A Most vagy soha című dalukkal ismertté vált, Szakadáti Mátyás vezette MattSet Hazavágyó címmel megjelent harmadik nagylemeze két év küzdelmekkel és veszteségekkel teli történéseinek zenei lenyomata.

Drevko faldekoráció, kép

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.

Ez itt egy reklámhely ;)

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt