Már kint zakatol az Ön és Ön legújabb videója

Ön és Ön
Ön meghallgatta már?

Ön meghallgatta már?

A tatabányai banda elkészítette második klipjét, a Kint zakatol címűt! A dallamos hard rock muzsikában utazó, sok viszontagságot megélt csapat pár év óta újra az eredeti felállásban játszik.

Ön és Ön zenekar Tatabánya. Fotó: Ön és Ön

Magáról a zenekarról azoknak, akik még nem ismerik: 1989-ben alakult Tatabányán, ami alakulás azóta is tart. A következő évben elkészült első stúdiófelvételük Enyedi Zoltánnál, ez olyan jól sikerült, hogy A Tegnapról mára című daluk húsz héten át tartotta magát a Rock gyermekei slágerlistáján először a harmadik, majd az első helyen. Ezt a listát a közönség szavazatai alapján állították össze hétről-hétre.

Főleg Budapesten játszottak, annak köszönhetően, hogy Szigeti Ferenc a fantáziát be-le-lát-ta a zenekarba és pesti klubokba irányította a fellépéseiket. Felléptünk a Bikini és a Zizi Labor elő zenekaraként. Ezután több éves szünet jön, majd 2010-ben újra együtt játszik a csapatból két ember és csapódik a Steel Orange nevű zenekarhoz, ami ekkor alakult újjá. Egészen pontosan öt év múlva, 2015-ben újra összeáll az eredeti Ön és Ön, aminek alkalmából teltházas koncertet ad szülővárosában, Tatabányán. A fellépésnek olyan sikere volt, hogy azóta ismét együtt folytatják. tovább.”

Ön és Ön zenekar Tatabánya. Fotó: Ön és Ön
Ön és Ön zenekar Tatabánya. Fotó: Ön és Ön

 

A zenekar gitárosa így nyilatkozott az új dalról és a klipről: – A név ne tévesszen meg senkit, a zenekar az minőség melodic rock, AOR képviselője, költői igényességű magyar szövegekkel alátámasztva. Nem szeretjük a hasonlítgatást, de ilyenek hangzanak el általában mintának, mint Toto, Foreigner, Bon Jovi, Bikini, Edda, Demjén, ezekért mi nem haragszunk, megtiszteltetésnek veszünk.

A klip a 2020 őszi újjáalakulás után felvett második dalunk képi megjelenése (az első, Nem nekünk szól a rádió címmel szintén elérhető a digitális csatornákon a GrundRecords kiadásában). Mondhatjuk, hogy definitív dal számunkra. Sokrétű a szövege, valamilyen szinten szólhat ezer
dologról, szakításról, megújulásról, az élet értelméről, de nekünk ez az újrakezdésről szól, arról, hogy találják meg egymást 25 év után a régi barátok és zenésztársak és hogyan kerülnek ismét közös, alkotói hullámhosszra. A klip is kicsiben, stilizáltan ezt mutatja be.

Mivel a zenekar nagy energiákat befektetve megy előre, az utóbbi két digitálisan megjelent dal csak a kezdet: ezek gyakorlatilag lemezelőzetesei a GurndRecorsnál nyár elején megjelenő, Tegnapról mára című albumnak. A zenekar szerint a két klipben megismert stílusra, tempóra és minőségre lehet számítani az albumon is. A dalok már megíródtak, az újra hangszerelés és stúdiómunkák fogják feltenni rájuk a koronát.

A klipet itt tudja megnézni: https://youtu.be/AbWIjBw0LsM

Mi már nagyon várjuk a magyarzene.eu-nál! 🙂

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

NLP zenekar

Pimasz trackhez polgárpukkasztó videó jár!

Pörgős zenei alap, fülbemászó dallamok és odamondós dalszöveg jellemzi a NLP Tulipán című dalát, amihez képileg egy legalább ennyire durván komponált videoklipet forgattak.

MattSet - Hazavágyó

Hazavágyó címmel jelent meg a MattSet új albuma

A Most vagy soha című dalukkal ismertté vált, Szakadáti Mátyás vezette MattSet Hazavágyó címmel megjelent harmadik nagylemeze két év küzdelmekkel és veszteségekkel teli történéseinek zenei lenyomata.

Drevko faldekoráció, kép

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.