Már kint zakatol az Ön és Ön legújabb videója

Ön és Ön
Julio

Julio

Ön meghallgatta már?

Ön meghallgatta már?

A tatabányai banda elkészítette második klipjét, a Kint zakatol címűt! A dallamos hard rock muzsikában utazó, sok viszontagságot megélt csapat pár év óta újra az eredeti felállásban játszik.

Ön és Ön zenekar Tatabánya. Fotó: Ön és Ön

Magáról a zenekarról azoknak, akik még nem ismerik: 1989-ben alakult Tatabányán, ami alakulás azóta is tart. A következő évben elkészült első stúdiófelvételük Enyedi Zoltánnál, ez olyan jól sikerült, hogy A Tegnapról mára című daluk húsz héten át tartotta magát a Rock gyermekei slágerlistáján először a harmadik, majd az első helyen. Ezt a listát a közönség szavazatai alapján állították össze hétről-hétre.

Főleg Budapesten játszottak, annak köszönhetően, hogy Szigeti Ferenc a fantáziát be-le-lát-ta a zenekarba és pesti klubokba irányította a fellépéseiket. Felléptünk a Bikini és a Zizi Labor elő zenekaraként. Ezután több éves szünet jön, majd 2010-ben újra együtt játszik a csapatból két ember és csapódik a Steel Orange nevű zenekarhoz, ami ekkor alakult újjá. Egészen pontosan öt év múlva, 2015-ben újra összeáll az eredeti Ön és Ön, aminek alkalmából teltházas koncertet ad szülővárosában, Tatabányán. A fellépésnek olyan sikere volt, hogy azóta ismét együtt folytatják. tovább.”

Ön és Ön zenekar Tatabánya. Fotó: Ön és Ön
Ön és Ön zenekar Tatabánya. Fotó: Ön és Ön

 

A zenekar gitárosa így nyilatkozott az új dalról és a klipről: – A név ne tévesszen meg senkit, a zenekar az minőség melodic rock, AOR képviselője, költői igényességű magyar szövegekkel alátámasztva. Nem szeretjük a hasonlítgatást, de ilyenek hangzanak el általában mintának, mint Toto, Foreigner, Bon Jovi, Bikini, Edda, Demjén, ezekért mi nem haragszunk, megtiszteltetésnek veszünk.

A klip a 2020 őszi újjáalakulás után felvett második dalunk képi megjelenése (az első, Nem nekünk szól a rádió címmel szintén elérhető a digitális csatornákon a GrundRecords kiadásában). Mondhatjuk, hogy definitív dal számunkra. Sokrétű a szövege, valamilyen szinten szólhat ezer
dologról, szakításról, megújulásról, az élet értelméről, de nekünk ez az újrakezdésről szól, arról, hogy találják meg egymást 25 év után a régi barátok és zenésztársak és hogyan kerülnek ismét közös, alkotói hullámhosszra. A klip is kicsiben, stilizáltan ezt mutatja be.

Mivel a zenekar nagy energiákat befektetve megy előre, az utóbbi két digitálisan megjelent dal csak a kezdet: ezek gyakorlatilag lemezelőzetesei a GurndRecorsnál nyár elején megjelenő, Tegnapról mára című albumnak. A zenekar szerint a két klipben megismert stílusra, tempóra és minőségre lehet számítani az albumon is. A dalok már megíródtak, az újra hangszerelés és stúdiómunkák fogják feltenni rájuk a koronát.

A klipet itt tudja megnézni: https://youtu.be/AbWIjBw0LsM

Mi már nagyon várjuk a magyarzene.eu-nál! 🙂

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.