Keresés
Close this search box.

Minek a kulcsát találta meg Luca?

Luca
Új klippel jelentkezik a leghíresebb tatabányai énekesnő!

Mindenkinek kell egy csepp lélekerő!

sZUPEReRŐcSEPP címen készült el hazánk legbájosabb hangú énekesnőjének új klipje a lélek megerősödéséről.

„Kis segítség kéne egy szupererő csepp, Becseppentem a számba és máris mehetek…”

Nézd meg a klipet itt: https://youtu.be/bR-_aCY9aDM

Luca, Tatabánya hangja így nyilatkozott a dal születésének körülményeirül, illetve arról az érzésösszességről, ami a dal készítésére inspirálta.

A producerem, Somogyvári Dani csinálta a zenei alapot, nagyon érdekes, egyből megtetszett. Amikor elkezdtem írni a dalt a húgom nehéz időszakon ment át, sokat beszélgettünk, és ez is inspirált a szöveg megírásában.

Ez az elveszettség, kedvtelenség lustaság érzése egyenes úton a depresszió felé. Sokszor van nálam is ilyen szakasz, nincs kedvem semmihez, még enni se, nem akarok kimozdulni, ha kimozdulok nem sokáig érzem jól magam. Benne van ebben az introvertáltság és a szociális szorongás is. Amikor leírtam, hogy szupererő csepp akkor ezekre a gyógyító olajokra gondoltam, mert volt idő, hogy elhittem, hogy ennyi lehet a megoldás – olyanokat cseppentgetni meg kenegetni -; most már nevetek ezen, de persze azért van még itthon pár…

A klipet Lehóczki Dániel (Leho) rendezte, szerintem nagyon menő lett, kicsit elborult, kicsit vicces. El kellett eresztenem magam a forgatáson rendesen, jól éreztük magunkat, őrültködés volt!

– fejti ki Luca, aki vélhetően nem csak nem csak pihenéssel fogja tölteni 2022 nyarát, hanem végigpörgi azt!

Juhász Luca 1994-ben született tatabányai énekesnő. Rövid ideig hobbi szinten modellkedett, 2014 óta foglalkozik hivatásszerűen az énekléssel. Jelentkezett a magyarországi X-Faktor 7. évadába, ahol ByeAlex mentoráltjaként a Táborig jutott. Később Alex az instagramra feltöltött éneklős videói miatt megkereste. 

Nem maradok című dalával 2019 őszén debütált, mint az apubemutatja produkció második felfedezettje. Ehhez a dalhoz ő írta az énekdallamot, ByeAlex pedig a szöveget.

Azóta volt egy ByeAlex-szel közös dala (Rózsák), valamint egy szóló száma is április elején (Lift), ezután a Wellhelloval közös Szomorú séta című dala a YouTube trending 3. helyezettje lett, aminek az a különlegessége, hogy az első feat Wellhello dal. (Index)

Nincs megállás Luca számára sem, új klippel jelentkezik a leghíresebb tatabányai énekesnő!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Vitorlás kötél

Vitorlás kötélzet: átfogó útmutató (X)

A hajókötélzet megfelelő használata nélkül a vitorlás hajók irányítása és működtetése gyakorlatilag lehetetlen lenne. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk a vitorlás kötelek rendszerének alapjait, főbb elemeit, karbantartását, biztonsági előírásait, valamint a megfelelő kötélzet kiválasztását és vásárlását.